Тактичні рукавички з посиленим протектором OAKLEY BC-4623 M-XXL чорні

Тактичні рукавички з посиленим протектором OAKLEY BC-4623 M-XXL чорні

Продавець:Большая обезьяна

4.5/5  ( 507 оцінок )

795

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тип: рукавички тактичні

Матеріал: фліс, PL (поліестер), пластик

Пальці: закриті

Розмір: М-ХXL

Тактичні рукавички з відкритими пальцями та посиленим протектором виконані з високотехнологічних матеріалів та привертають увагу багатьох покупців.

Опис

Тактичні рукавички із закритими пальцями та посиленим протектором відрізняються функціональністю, особливою міцністю та наявністю спеціальних накладок. Змодельована накладка у вигляді кастету або жорсткого кулака захищає кисть руки в області суглобів фалангу від сильних фізичних ударів або порізів. Вставка виконана із високоякісного міцного пресованого пластику. Подібні накладки виконані в області фаланг пальців. Рукавички з боку долоні мають спеціальне протиковзне покриття. Це дозволяє міцно утримувати зброю та будь-які інші предмети в руці, запобігає їх вислизанню. Варто відзначити, що підкладка тактичних рукавичок виконана з м'якого і теплого флісу, який легко пропускає повітря і зберігає тепло всередині. Регульована застібка на широкій манжеті закріплюється липучкою. Це дозволяє рукавиці щільно триматися на зап'ясті, і запобігає попаданню бруду всередину рукавички.

Призначення

Якісні переваги цих рукавичок гідно оцінили професіонали та любителі мотоспорту та автоперегонів, велосипедисти та шанувальники верхової їзди, біатлоністи та багато інших. Рукавички з посиленим протектором та закритими пальцями частіше використовуються поліцейськими та працівниками пожежних служб завдяки захисним вставкам, що оберігають кисті рук від травм та пошкоджень. Великою популярністю користуються ці рукавички серед любителів екстремальних видів спорту та відпочинку.

Переваги:

  • Підходять для активного щоденного використання спортсменами, військовими, туристами, представниками робітничих спеціальностей.
  • Рукавички виготовлені із матеріалу, який зберігає тепло рук.
  • Відмінно підходять для активного використання в будь-який час року

Купуючи ці тактичні рукавички, ви набуваєте надійності, захисту та комфорту. Міцність матеріалу, спеціальні вставки, що захищають пальці та кисті рук, гідно оцінені покупцями різних сфер діяльності.

Характеристики

Колір
Додаткові характеристики
  • Военные рукавицы изготовлены из качественного и надёжного материала
Кількість в упаковці, шт
  • 2
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами