Масло збройове Klever Ballistol 500 мл

Оставить отзыв

Код:  355494705

Масло збройове Klever Ballistol 500 мл

Оставить отзыв

Код:  355494705

Продавец:Active Service

5/5  ( 27 оценок )

585

Нет в наличии

2

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

  • Бренд: Ballistol
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Об'єм: 500 мл
  • Універсальне

Масло збройове Klever Ballistol може використовуватися для догляду за металом, шкірою, деревиною, гумою, пластиком, хутром і навіть шкірою людини. Цей засіб застосовують у промисловості, сільському господарстві, домашньому побуті. Також це мастило підійде для використання в гаражі, саду, поході, на стрільбищі чи рибалці. 

Засіб Ballistol використовують на виробництві верстатів та устаткування, а також у високоточних галузях промисловості. Мастило створює захисну лужну плівку на поверхні металу та нейтралізує наслідки контакту матеріалу з руками. Засіб також видаляє інші кислоти та забезпечує захист металу від корозії. Масло Ballistol має слабкий поверхневий натяг та високі проникальні можливості. Засіб заповнює невеликі тріщини та нерівності поверхні. Масло Ballistol добре підходить для догляду за високоточними вимірювальними приладами, крихкими та дрібними деталями. 

Масло Ballistol добре підходить для догляду за шкірою. Засіб захищає шкіряні вироби від висихання та створює на їхній поверхні стійкий до вологи захисний шар. Масло нейтралізує залишки дубильної кислоти в шкірі, робить її еластичною та м'якою. Засіб не залишає жирних слідів, а запах швидко зникає. Після використання масла Ballistol світла шкіра може стати темнішою.

Ballistol можна використовувати для догляду за меблями з натуральної деревини. Засіб покращує зовнішній вигляд деревини та захищає від згубного впливу вологи і комах. Ідеально підходить для догляду за античної меблями.
Засіб Ballistol захищає та зберігає штучні матеріали, стійкі до впливу масла, зберігає їх еластичність і запобігає висушуванню. Мастило запобігає примерзанню дверних ущільнювачів в автомобілях. Пластикові поверхні після використання Ballistol знову повертають свій блиск.

Масло не шкодить людській шкірі та шкірі тварин та є абсолютно безпечним при випадковому проковтуванні. Масло можна використовувати для очищення шкіри та шерсті домашніх тварин, їхніх вух, хвостів, грив і копит.
Активні компоненти в складі Ballistol - природного походження або ж зустрічаються і в природі. Основа засобу - медичне чисте біле масло. Всі компоненти Ballistol розкладаються і нешкідливі для навколишнього середовища.

Характеристики

Объем, мл
  • 500
Страна регистрации бренда
  • Германия
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами