Ніж Kershaw XCOM

Оставить отзыв Код:  356254512
Длина клинка, мм
  • 92

Ніж Kershaw XCOM

Оставить отзыв Код:  356254512

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 267 оценок )

2 404

2 090

Есть в наличии

3

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Багато військових ножів, незважаючи на естетичну та історичну складову найчастіше не підходять для повсякденного використання. Однак компанія Kershaw разом із найфмейкером Лесом Джорджем все ж таки зуміла створити такий ніж, у якому були б поєднані військова практичність і зручність при використанні, як у EDC-моделях. Результатом їхньої взаємодії став Kershaw XCOM, який своїм дизайном нагадує траншейний ніж часів Другої світової війни, проте вже у форм-факторі компактного фолдера. Клинок у формі Spear-point чудово підійде для проколів і різу, виконаний він з популярної сталі 8Cr13MoV, що відрізняється гарною корозійною стійкістю і простотою виправлення ріжучої кромки. Відкриття ножа здійснюється за допомогою шайби-шпенька, причому як правою, так і лівою рукою. Накладки на рукоятку виконані з матеріалу GFN (Glass-filled nylon) з текстурованим покриттям, що перешкоджає ковзанню руки. Форма рукояті відрізняється універсальністю, завдяки чому підійде як під велику, так і середнього розміру руку. Ніж оснащений замком типу Liner-lock - простим і водночас надійним замком. Kershaw XCOM оснащений двосторонньою кліпсою та отвором для темляка. В цілому, цей ніж буде гарною "робочою конячкою", що відрізняється оригінальним дизайном траншейного ножа.

Характеристики

Длина клинка, мм
  • 92
Общая длина, мм
  • 202
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».