Куртка-анорак, PILGRIM, Helikon-Tex, Coyote, XL

Куртка-анорак, PILGRIM, Helikon-Tex, Coyote, XL

Розмір: XL

Продавець:Nicetactic

4.9/5  ( 33 оцінок )

4 850

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис:

1. Куртка-анорак PILGRIM від Helikon-Tex була розроблена для активного проведення часу на свіжому повітрі за динамічної зміни погоди.

2. Ідеально підходить для військових користувачів, які виконують складні тактичні завдання у польових умовах , але також підходить для повсякденного життя або подорожей та походів.

3. Виготовлена зі змішаної тканини, яка швидко сохне та забезпечує стійкість до вогню, а також може бути просочена воском для підвищення рівня зносостійкості.

4. Подовжена на половину виробу блискавка дає можливість краще регулювати температуру під час активних рухів, а також робить куртку-анорак більш вітрозахисною.

5. Конструкція забезпечує легкий доступ до великої передньої кишені-кенгуру, яка всередині утеплена для додаткового комфорту.

6. Капюшон регулюється в 3 площинах за допомогою еластичних шнурків з фіксаторами, а також містить вентильований отвір із сітчастою підкладкою, який закривається за допомогою липучки.

7. Дві нагрудні кишені, що містять додаткові слоти та петлі для кріплення спорядження всередині, застібаються на канадського типу гудзики і закриваються клапаном зверху.

8. Дві потайні кишені спереду та дві кишені на рукавах застібаються за допомогою блискавок та містять додаткові слоти та петлі для кріплення спорядження всередині.

9. Усі кишені містять сітчасту ветильовану підкладку.

10. Вентиляційні блискавки під пахвами дозволяють регулювати температуру, а сітчаста тканина запебезпечує чудовий повітрообмін.

11. Всі блискавки YKK з язичками для зручності використання у рукавичках.

12. Регульовані манжети на липучках для індивідуальної посадки.

13. Вага: 1 кг.

14. Розмірна сітка на останньому фото.


Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • DuraCanvas
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами