Мужские тактические Ботинки Vaneda 43 размер Военные Берцы

1 отзыв

Код:  359962428

Мужские тактические Ботинки Vaneda 43 размер Военные Берцы

1 отзыв

Код:  359962428

Размер: 43

Продавец:Spirite

4.8/5  ( 324 оценок )

3 600

2 999

Заказ от 1 шт

Есть в наличии

3

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Тактичні черевики Vaneda на Осінь, європейську зиму


Дуже якісні, СЕРТИФІКОВАНІ військові черевики від бренду VANEDA, який виробляє військове взуття та має власну лабораторію для перевірок якості виготовлених виробів!!

Ідеальний варіант на осінь - легкі, зроблені із спеціальної тканини, що сприяє циркуляції повітря та чинить антибактеріальний ефект.
Виробник: Туреччина;

Сезон: Осінь, рання Зима
Колір: Хакі Олива;
Вага: 1000 г;
Матеріал: верх - натуральна, водонепроникна та дихаюча шкіра НУБУК та текстиль - повітропроникна дуже міцна КОРДУРА 1000Д (поліамід 6.6), підкладка - дихаюча перфорована текстильна підкладка;

Подвійна п ята і шкарпетка, а також три бічні опори (саме це сприяє більшій стійкості, під час стрибків/бігу/лазіння); металеві кріплення для шнурівки.

Система Fusped Polyou забезпечує циркуляцію повітря завдяки відкритій структурі, а також має антибактеріальний ефект; Інжекційна підошва з високою амортизацією, завдяки її щільності та спеціальному матеріалу. Проміжна підошва поліуретанового покриття має особливий дизайн із високою боковиною і таким чином захищає стопу під час тривалої ходьби та лазіння. Конструкція підошви забезпечує ефективний захист носка та п яти від зовнішніх впливів.

Підошва Nubes I-Rubber забезпечує найкраще зчеплення із землею, а рифлена підошва забезпечує максимальну продуктивність в умовах бездоріжжя

Отзывы покупателей 1

  • Максим Пилипенко
    Продавец: Spirite. Размер: 43

    Використовую в ЗСУ. Якщо не для «хард» навантажень то зручні та легкі на ногу

    Достоинства:
    Зручні, легкі, міцні, еластичні, зносостійкі