Рюкзак тактичний великий з підсумками multicam 55 літрів зелений

Рюкзак тактичний великий з підсумками multicam 55 літрів зелений

Продавець:shopping pleasure

4.5/5  ( 81 оцінок )

1 999

1 199

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Defense Pack Assembly 50L це функціональний рюкзак, який підійде як для тактичного використання, так і для туризму. Ця модель оснащена системою підтримки та розподілу ваги.

Чому можна купити рюкзак армейський Multicam на 55 літрів вигідно


Поміститься все. Модель передбачає використання для далеких походів. Головне відділення є глибоким і просторим. Тут легко зайдуть габаритні речі. Смело беріть з собою спальній., горелку, набір інструментів для виживання . Крім головного відсіку є ще купа кишень для великих речей і дрібниць.

  • Ви отримаєте відразу чотири товари. Два бічні кишені і сумка на фронтальній частині рюкзака - зйомні. Це дозволяє використовувати їх як окремі вироби. Бокові кишені на замках є чудовими індивідуальними підмогками. Можуть кріпитися на поясі, вкластися в інші рюкзаки чи сумок. Сумка, розташована спереду, оснащена ручкою для перенесення, тому може застосовуватися самостійно. Важливо, що всі відсіки закриваються на блискавки, переносимих речей не загрожує утрая.
  • Гігантська волога не лякає. Завдяки тому що густа тканина, яка проходить спеціальний процес обробки, відштовхує краплі води, ви можете сміливо подорожувати в дощ.
  • Перенесення вантажів буде легшим. Оскільки лямки мають амортизуючі вставки-демопфери, то навіть при повному заповненні рюкзака вони не будуть сильно тиснути. Для перенесення частини навантаження з хребта на інші ділянки тіла є дві тягки. Грудень розвантажує верхню зону спини і не дозволяє лямкам роз’їжджатися, поясна — переносить вагу з нижнього відділу хребта на стегно.
  • Ви можете підкріпити додаткові спорядження. На передній стінці вироби, з боків і на зйомних підсумках розташовані стропи МОЛЛЕ. Вони призначені для того, щоб фіксувати ліхлов, що називається екіпіровкою. Ламки обладнані D-подібними кільцями. Завдяки міцності матеріалу на них можна підвісити будь - яке спорядження за допомогою застібки-карабина Або шнура.
  • Характеристики:


    Розміри рюкзака: 50х30х22см
    Розміри переднього лотка: 33x19x8 см
    Розміри бічних лотків: 18x8x5см

    Характеристики

    Об'єм, л
    Матеріал
    • Оксфорд
    Країна-виробник товару
    Дивитися всі характеристики →

    Додати відгук до товару

    Оцініть товар
    • Погано
    • Так собі
    • Нормально
    • Добре
    • Чудово
    Додайте відео
    Додавайте до 5 відео з Youtube

    Додайте фото

    Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

    Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами