Ніж Skif Defender II BSW olive

Оставить отзыв

Код:  363117102

Длина клинка, мм
  • 97

Ніж Skif Defender II BSW olive

Оставить отзыв

Код:  363117102

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 264 оценок )

1 794

1 560

Есть в наличии

3

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ніж SKIF Defender II відноситься до нового покоління однієї з найкращих моделей 400-ї серії. Форма та призначення ножа залишилися незмінними - це вкрай "робочий" інструмент, який повністю покриває щоденні потреби, а також буде доречним під час аутдор-активностей.

Нова сталь клинка 9Cr18MoV з великою кількістю вуглецю та хрому стала дещо твердішою і стійкішою до корозії, ніж попередник із 8Cr13MoV.

Прямі спуски починаються з 1/3 від обуха, на верхній його частині є фальшлезвіе і невелика насічка на упорі під великий палець. Форма клинка є поєднанням Drop-Point і S-подібного клинка, завдяки чому має відповідні переваги. Подовжена ріжуча кромка покращує ріжучі властивості, а досить потужна передня частина з фальшлезом продемонструє чудові колючі якості.

Обробка клинка Stonewash убереже ніж від незначних подряпин або затертостей, які періодично виникають при частій експлуатації.

Відкривається ніж за допомогою підпальцевого фліппера, що створює своєрідний упор для руки, що стане в нагоді під час силового проколу. Як додатковий спосіб відкривання ножа можна розглядати і підпальцевий отвір. Завдяки системі шарикопідшипників вихід клинка плавний і не потребує значного зусилля при відкриванні.

Замок - незмінний Frame-Lock, до речі - один із найнадійніших замків серед складаних ножів.

Відмінною особливістю нового покоління цих ножів є присутність підпальцевої насічки не тільки на обусі та рукояті, а й на фліппері та пластині замка.

Рукоятка виконана з матеріалу G10, відмінно лежить навіть у вологій руці або рукавичках. Присутня кліпса, яку при необхідності можна зняти та користуватися темляком, під який передбачено отвір.

В цілому, нове покоління ножа Defender є свіжим поглядом на перевірену часом "класику".

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 3
Длина клинка, мм
  • 97
Общая длина, мм
  • 224
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».