Флісова тактична куртка M-Tac Norman Windblock Fleece Black чоловіча M, Військова демісезонна куртка чорна

Флісова тактична куртка M-Tac Norman Windblock Fleece Black чоловіча M, Військова демісезонна куртка чорна

Розмір: M

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 315 оцінок )

3 930

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Флісова тактична куртка M-Tac Norman Windblock Fleece Black чоловіча, Військова куртка демісезонна чорна Black

M-Tac куртка флісова Norman однаково чудово підійде на прохолодну та холодну погоду завдяки матеріалу WindBlock і вставкам Softshell. У першому випадку Ви зможете використовувати її як зовнішній шар, у другому як утеплювач під курточку або парку. Виготовлена зі 100% поліестеру. Структура мембранної решітки WindBlock розрахована на умови низьких і максимально низьких температур у такий спосіб, щоб 80% тепла тіла відбивалося від поверхні всередину й тільки 20% (зайве тепло під час активних дій за низьких температур) виходило назовні через мембранну решітку. Більшість сучасних мембранних тканин із поверхневим поліуретановим напиленням не призначені для максимально низьких температур у зв'язку з тим, що поліуретан твердне за низьких температур, що в подальшому призводить до твердіння тканини загалом. Слідом цього є характерне "шуршіння" під час пересування. У мембранній термоткані WindBlock для захисту мембрани використовується не поліуретанове напилення, а щільний поліестроструктурований ворс (зсередини та зовні мембрани), що захищає мембрану від впливу низьких температур, стирання (як зсередини, так і зовні) і створює додатковий утеплювальний повітряний прошарок зсередини одягу з WindBlock.
 
 
 
 
 
З моменту створення компанія M-TAC надійно зайняла свою нішу серед виробників продукції Military, Tactical&Outdoor спрямованості. Відповідний підхід до виробництва, контроль на всіх стадіях виготовлення, ретельний вибір використовуваних матеріалів — все це гарантує високу якість продукції та сприяє зміцненню позицій компанії як в Україні, так і за її межами. Якщо Ви шукаєте функціональний одяг для використання в польових умовах або для щоденного носіння, то асортимент бренда однозначно не залишить Вас байдужим.

Новинка Norman Windblock Fleece від M-TAC поєднує в собі високоякісні матеріали, новітні виробничі технології, а також максимальний рівень захисту та функціоналу.
Куртка виготовлена з технологічного сучасного матеріалу WindBlock, що має багатошарову структуру. «Серцевину» матеріалу становить мембрана. А з обох боків мембрани міститься фліс (міні словами, WindBlock — це два склеєних шари флісу з мембраною між ними). Загальна щільність флісу (зовнішнього та внутрішнього) — 295 г/м2. Вони захищають мембрану від стирання, а також створюють додатковий утеплювальний прошарок зсередини одягу. Все це робить WindBlock приємним на дотик і надзвичайно комфортним у носінні.  

Куртка має прямий крій, завдяки якому чудово сидить практично на будь-якій фігурі.
Спереду застібається на блискавку та має внутрішню вітрозахисну планку. Фурнітура — YKK (Японія).
Комір-стійка забезпечує додатковий захист шиї від вітру та холоду.
Модель обладнана знімним капюшоном, , який можна затягнути за своїм розміром за допомогою еластичного шнура та зафіксувати затяжками.
Капюшон і вставки у верхній частині куртки виготовлені з Softshell.
SoftShell  — це інноваційний технологічний матеріал, що складається з декількох шарів, які міцно з'єднані один з одним через нашарування. Перший (зовнішній) шар —  міцна, стійка до стирання та навантажень тканина. Одна з основних функцій зовнішнього шару — захистити внутрішній шар (безпосередньо мембрану) від пошкоджень, заломів і передчасного зношування. Внутрішній шар — мембрана. Третій (нижній) шар — приємний до тіла мікрофліс, який прекрасно утримує тепло та забезпечує комфорт під час носіння виробу.
На ліктях і плечах є підсилювальні вставки з міцного та надійного матеріалу Oxford. Вони підвищують зносостійкість виробу за тривалого носіння.  
Рукави мають внутрішні еластичні манжети, що дають змогу зберегти тепло та забезпечують додатковий захист від вітру.
Низ курточки затягується еластичним шнуром із фіксатором, що забезпечує прилягання виробу та не пропускає вітру.
Виріб забезпечений чотирма кишенями: Дві місткі бічні кишені на блискавці дадуть змогу розмістити все необхідне.
Також є дві невеликі наплічні кишені на блискавці.
Панелі велкро, розташовані поверх наплічних кишень, дають змогу прикріпити шеврон або нашивку.
 

 

Характеристики

Розмір
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами