Ніж Kershaw Dividend, composite blade olive

Оставить отзыв Код:  363581976
Длина клинка, мм
  • 76

Ніж Kershaw Dividend, composite blade olive

Оставить отзыв Код:  363581976

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 249 оценок )

9 465

8 230

Есть в наличии

2

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Kershaw Dividend — ніж розроблений подібно до відомої моделі Link, проте має більш витончений дизайн.

Ніж Dividend представлений у кількох варіаціях виконання мечів. У моделі використовується система Assisted SpeedSafe®, яка завдяки підпружиненому клинку, дозволяє зробити відкриття ножа легко, швидко і м'яко, лише злегка натиснувши на фліппер. Фіксація у відкритому положенні забезпечується завдяки надійному замку Liner Lock.

Залежно від моделі, накладки можуть бути виконані з анодованого алюмінію або армованого нейлону скловолокном (GFN). Скульптурні лінії рукоятки забезпечують комфортне та безпечне захоплення. Модель оснащена двосторонньою кліпсою для зручності використання.

Запатентована технологія виготовлення композитних клинків Kershaw поєднує дві сталі: CPM D2 та N690. Обух клинка виконаний з Bohler N690, яка крім підвищеної корозійної стійкості, має здатність витримувати ударні та бічні навантаження (на поворот та на злам). Нижня частина разом з ріжучою кромкою виконана з порошкової сталі CPM D2, яка має підвищену міцність, в'язкість і зносостійкість, а також здатна утримувати гостроту ріжучої кромки протягом тривалого часу.

Характеристики

Длина клинка, мм
  • 76
Материал рукояти
  • Алюминий
Общая длина, мм
  • 185
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».