Штани тактичні Джаггернаут з наколінниками L long Піксель ЗСУ

Оставить отзыв Код:  363950337

Штани тактичні Джаггернаут з наколінниками L long Піксель ЗСУ

Оставить отзыв Код:  363950337

Размер: L

Продавец:Three tactical

4.7/5  ( 63 оценок )

7 239

Нет в наличии

1

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Штани тактичні Джаггернаут з наколінниками Піксель ЗСУ

Штани для бойових контактів і тактичних умов Джаггернаут мають широкий і жорсткий пояс із внутрішньою демпферною вставкою, яка забезпечує щільне прилягання штанів до тіла, гарне вбирання поту та компенсує навантаження при носінні важкого спорядження на поясі штанів, такі умови дають максимальний комфорт при носінні і при цьому вони будуть вільними, не обмежують руху. Виготовлені з тканини Ріп-Стоп Prof-it-on (60% бавовна, 40% поліестер), тканина зарекомендувала себе як міцна, зносостійка та практична для активного використання.

Об'єм пояса регулюється за допомогою застібки-липучки, в цьому полягає унікальність моделі – кожен боєць може відрегулювати пояс під себе. У нижній частині чотирьох поясних шліц розташовані спеціальні кріплення, які можуть використовуватися для фіксації та кріплення спорядження.

Система зберігання та розміщення кишень була ідеально підібрана під військових, саме тому в Джаггернаутах є безліч містких кишень, які дають можливість розмістити потрібні речі так, щоб заощаджувати місце та можна було почуватися у штанах у комфорті. Кишені глибокі та практичні. У нижній частині кишень розташовані люверси для стоку води.

У районі колін розташована вставка з еластичного нейлону, яка забезпечує еластичність колінної зони і не перешкоджає згинання коліна в будь-якому положенні. Також колінні суглоби захищені пластиковими накладками з додатковими внутрішніми демпферами, тим самим коліна захищені і тому бійцю не потрібно шукати додаткового захисту колінних суглобів. Захисні пластикові накладки знімні, що робить зручним прання та обслуговування штанів. Під коліном знаходиться спеціальна утяжка, яка забезпечує зручність, а наколінники можна затягнути під себе та робити їх більш прилеглими або вільними.

У нижній частині штанів є спеціальний регулятор манжета на липучці, з такою липучкою штани можна носити з будь-яким видом взуття, а також у будь-якому стилі: заправленими в взуття або поверх нього.

Характеристики

Размер
Материал (состав)
  • Рипстоп
Страна регистрации бренда
  • Украина
Гарантия
  • 14 дней
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами