Набор плитоноска и подсумки GRAD FOPC Мультикам

Оставить отзыв

Код:  365406444

Набор плитоноска и подсумки GRAD FOPC Мультикам

Оставить отзыв

Код:  365406444

Продавец:Premiumammunition

4.9/5  ( 21 оценок )

11 000

Есть в наличии

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

  • Найбільш популярна в наші дні модель польового бронежилета “FOPC” (field operations plate carrier) ідеально підходить для військових і правоохоронців, які вважають за краще носити під час тактичних операцій бронежилет з високим класом захисту основних летальних, але при цьому не сковує рухів при роботі з довгостроковим і короткоствольною зброєю, груповим спорядженням, ВР тощо. 90% зовнішньої поверхні жилета “FOPC” має систему кріплення MOLLE, що дозволяє зручно розміщувати спорядження в залежності від завдань, що виконуються. Жилет може бути укомплектований будь-якими стандартними шестигранними жорсткими травмоелементами (плитами) будь-якого класу захисту та від будь-якого виробника (як новими, так і взятими зі стандартних бронежилетів, що використовуються).
    Жилет “FOPC” (пластинчастий носій польового оператора) настільки компактний, що може бути використаний по оперативному (під одягом). У передній частині чохла передбачена вбудована кишеня для розміщення у ньому внутрішніх підсумків для магазинів. У передній частині чохла передбачена вбудована кишеня для розміщення у ньому внутрішніх підсумків для магазинів. У конструкції передбачено використання змінної закритої бічної панелі MOLLE (для носіння змінного балістичного пакета). Чохол регулюється як за зростанням так і за обсягом, є панель велкро для патчів і евакуаційна ручка на спині.
  • Підсумок АК 3 відкритий - розміщується у фронтальній частині плитоноски і служить для розміщення 3 підсумків AK\AR, вилучення підсумків швидко і безшумно, фронтальна стінка виконана з пластику для жорсткої фіксації.
  • 2 гранатних підсумка у комплекті
  • 1 утилітарний підсумок у комплекті
  • Рюкзак Modular Assault Pack (MAP) – це репліка тактичного рюкзака Modular Assault Pack виробника Eagle Industries. Рюкзак має два відділення, в основному відділенні знаходиться кишеня для гідратора зі спеціальним кріпленням для самого гідратора, в тильній частині відсіку додано кишеню з тактичної сітки. На зовнішній фронтальній стороні додана додаткова кишеня.
    Зовнішній інтерфейс виконаний системою MOLLE а також додана липучка для патча. Може використовуватися як рюкзак і носиться на плечових лямках або кріпитися на розвантажувальну систему або чохол під бронеплити із системою кріплення MOLLE. Під час використання системи кріплення MOLLE плечові лямки ховаються у спеціальну кишеню розташовану на спині.
    При неповному завантаженні зайвий об’єм рюкзака регулюється компресійними стяжками. Розмір основного відділення: 42*20*8 см. Розмір зовнішнього відділення: 24*19*7 см. Об’єм: 10 л.

Характеристики

Класс защиты
Система крепления снаряжения
Материал жилета
  • cordura 500, фастекси ацетал 2М
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами