Набор Mil-Tec для чистки оружия автомата калибр 5,56 мм комплект розблоной для ухода за оружием в водонепроницаемом чехле с двумя отделениями

Оставить отзыв

Код:  366978879

Набор Mil-Tec для чистки оружия автомата калибр 5,56 мм комплект розблоной для ухода за оружием в водонепроницаемом чехле с двумя отделениями

Оставить отзыв

Код:  366978879

Продавец:GabRus

4.6/5  ( 435 оценок )

719

599

Есть в наличии

37

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

 НАБІР ДЛЯ ЧИЩЕННЯ ЗБРОЇ АРМІЇ США M16

НАБІР ДЛЯ ЧИЩЕННЯ ЗБРОЇ

продукт німецького бренду Mil-Tec®

для карабінів і гвинтівок 5,56 мм НАТО / .223 Remington

підходить хв. M16, M4, AR-15, BERYL, FAMAS, HK G36, Varmint .223

Кручена сегментована щітка з 5 частин: 20 - 83 см

щітка з чорнілої сталі

поворотна Т-образна ручка, складна

наконечник на буксир і двірники

латунна щітка для каналу стовбура

латунна щітка для патронника

тонкі сталеві волоски для очищення упорів болтів

щітки не дряпають сталь, гарантують видалення забруднень

мануальна нейлонова щітка з двома наконечниками

ідеально підходить для закутків і тріщин камери замку

олійниця, візерунок США, гнучкий, прозорий матеріал

регульований дозатор

щільне закриття

масло- та жиростійкий матеріал

набір упакований у міцну сумку з водонепроникного нейлону

два внутрішніх відділення

затискач LC2 Keeper, який кріпиться до обладнання

тьмяний обкладинка: 9 х 25 см

вага: 255г

Набір для чищення зброї, прототипом якого є армійський набір США, який використовується донині. Він розроблений спеціально для очищення карабіна АР-15 (М16) в різних модифікаціях. Конструкція M16 mi спочатку викликала деякі проблеми з надійністю, що змусило солдатів, які воюють у В’єтнамі, прагнути дістати трофейний AK47. Проблема була вирішена шляхом масового впровадження очисних комплектів і зміни боєприпасів. В’єтнамський урок навчив нас дбати про сучасну передову зброю. Чистота механізмів є основним фактором, що гарантує їх справну роботу. Рушницю необхідно чистити після кожної стрільби і навіть при тривалому зберіганні.

Набір для карабінів 5.56 NATO / .223 Remington ідеально підходить для AR-15, HK G36, Famas, Beryl та мисливської зброї. Призначений для військовослужбовців і цивільних стрільців. Незамінний в польових умовах і для швидкого чищення зброї на стрільбищі. Великий набір дозволить почистити кожен куточок зброї і змастити його. Набір поміщається у водонепроникну нейлонову кишеню, яка закривається кнопками та липучками. Кишеня має два внутрішніх відділення для посуду. Петля для пояса з кліпсою LC2 Keeper дозволяє прикріпити його до пояса або обладнання.

Основним елементом є довга щітка з чорнілої сталі. Сталь пружна, не створює подряпин в каналі стовбура. П'ять нагвинчених сегментів дозволять налаштувати шомпол на будь-яку довжину стовбура в діапазоні приблизно 20 - 83 см. Сегменти та складна ручка допомагають заощадити дорогоцінний простір. Зручна Т-образна рукоятка з механізмом фіксації, оснащена поворотним механізмом - дозволяє щіткам «вкручуватися» в стовбур відповідно до кроку різьби. Спеціальний наконечник для клоччя і склоочисників дозволяє відполірувати стовбур і видалити надлишки масла.

НАБІР ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ, ВІТРОВЕ СКЛО .223 5.56 AR15 BERYL EAN (GTIN) 4046872269295

Дві змінні щітки для чищення та ручна нейлонова щітка для заглиблень замкової камери. Щітки дозволять очистити навіть сильно забруднену зброю, полегшать усунення підгарів, нагару, плям іржі та ямок на стовбурі. Щітки з латуні видалять найстійкіші забруднення - сталь твердіша за латунь, тому немає ризику подряпати стовбур. Одна зі щіток пристосована для очищення нарізного стовбура. Друга щітка більшого діаметру, для патронника і затворного механізму. Тонкі сталеві щетинки на кінці камерної щітки призначені для очищення фіксаторів - куточка, який найважче очистити в AR-15 і здвоєних конструкціях. Спеціально розроблена нейлонова щітка з двома кінцями дозволяє чистити ствольну коробку, затвор, затвор і зброю зовні.

Зразок маслянки армії США. Пляшка для олії, виготовлена з гнучкого матеріалу, що дозволяє стискати ємність для отримання регульованого потоку олії. Прозорий, дозволяє візуально контролювати залишок або тип масла. Дозатор з вузьким наконечником дозволяє точно наносити масло навіть у важкодоступні місця. Відкручений захист дозволяє регулювати потік масла. Можливість безперервного виливання або м’якого крапельного вливання. Щільне закриття гарантує захист від протікання навіть після стискання контейнера. Матеріал стійкий до всіх видів масел.

Характеристики

Особенности
  • Разборный
Калибр, мм
  • 5.56
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами