Куртка зимова M-Tac ALPHA GEN.IV PRO MM14, піксель, L/R

Оставить отзыв Код:  367040418

Куртка зимова M-Tac ALPHA GEN.IV PRO MM14, піксель, L/R

Оставить отзыв Код:  367040418

Размер: L

Продавец:Happy Life

4.8/5  ( 15 оценок )

7 254

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

M-Tac куртка зимова Alpha Gen.IV поєднує в собі зручність, практичність та зносостійкість. Відмінно підійде для повсякденного використання і забезпечить температуру комфорту до -20 . Модель виготовлена з водовідштовхувальної мембранної тканини 10000х8000 з нейлоновим шаром, а легка підкладка з поліаміду робить куртку максимально зручною і практичною.

Куртка утеплена інноваційним австрійським наповнювачем G-Loft щільністю 150г/м2. Даний матеріал володіє високими теплоізоляційними властивостями та легко випаровує вологу при намоканні. Також він органічно поєднує в собі м'якість пуху і міцність синтетичного волокна. Теплий, легкий і водонепроникний утеплювач. Навіть в екстремальних вологих і холодних погодних умовах. Відповідає всім високим стандартам. Завдяки "ефекту запам'ятовування", мікроволокна автоматично повертаються до їх первісних унікальних форм, забезпечуючи теплом, навіть після багаторазового прання і використання Утеплювач G-LOFT гарантує оптимальну теплову ізоляцію та регулювання тепла.

Завдяки сучасним матеріалам і прогресивній конструкції, куртка абсолютно не сковує рухів і дозволяє раціонально розмістити всі необхідні речі в зручно розташованих кишенях. Для додаткового комфорту бічні кишені утеплені флісом. Дизайнери бренду додали велкро панелі для кріплення ідентифікаторів і патчів. Куртка обладнана незнімним утепленим капюшоном, що регулюється за об'ємом і висотою. Манжети з вбудованою резинкою добре прилягають і не пропускають холодне повітря. Низ куртки регулюється за об'ємом за допомогою вшитого еластичного шнура з фіксатором.

Зони регулювання капюшона і низу куртки з внутрішньої сторони посилені вставками з Cordura. Завдяки своїм унікальним якостям Cordura широко застосовується в тактичному спорядженні військових, сил правопорядку і спеціального призначення. В основному - це матеріали з лінійною щільністю 1000d і 500d. Лінійна щільність - це співвідношення маси нитки матерії і її довжини. Вимірюється в Денье (denier). Ця одиниця виміру загалом застосовується для нейлонових виробів. Відповідно, чим вище цей показник, тим щільніша і важча тканина. Фізико-технічні характеристики CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000 Н, роздираюче навантаження близько 150 Н. Стійкість до стирання більше 50000 циклів. Використовується для одягу, чохлів, підсумків. Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA безсумнівно пройдуть випробування часом і відстанню.

Наповнювач: G-Loft 150 грамів/м2           

Мембрана: 10000/8000

Температура комфорту: - 20° C

Фурнітура: YKK

Характеристики

Размер
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами