Активні стрілкові навушники Howard Leight Impact Sport

Оставить отзыв

Код:  368391369

Активні стрілкові навушники Howard Leight Impact Sport

Оставить отзыв

Код:  368391369

Продавец:RIVMIV

5/5  ( 21 оценок )

3 400

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Активні стрілкові навушники Howard Leight Impact Sport.

Модель Impact Sport — повноцінні активні навушники, вони забезпечують якісний звуковий захист органів слуху та водночас посилюють навколишні звуки до комфортного рівня — наприклад, розмовної мови. Система навушників працює на блокування або приглушення імпульсних звукових хвиль великої гучності. Цей прилад обладнаний стереофонічними мікрофонами, які дають змогу визначити напрямок звуку. Купити навушники Howard Leight рекомендується мисливцям і стрільцям, які хочуть розширити можливості комунікації та орієнтування.

До комплектації Howard Leight Impact Sport входять: навушники, 2 елементи живлення, кабель для з'єднання з зовнішнім джерелом звуку, інструкція, герметичне пластикове паковання. Вага навушників, включно з елементами живлення — приблизно 300 г.

Конструкція навушників Impact Sport

Основні елементи конструкції цієї моделі такі:

пружне, стійке до деформації наголов'я, обшите м'яким шкірозамінником, яке дає змогу скласти навушники та транспортувати їх у компактному вигляді;чаші з низьким профілем і скосом, який забезпечує комфортну стрільбу зі зброї з прикладом; вбудовані в чаші мікрофони дають можливість оцінювати звукову атмосферу на 360°, незалежно від положення користувача. Навушники вирізняються дуже добрим показником коефіцієнта зниження шуму (NRR) серед пристроїв цього класу — 22 дБ. Вбудовані мікрофони посилюють навколишні звуки до безпечних 82 дБ — це спрощує спілкування між користувачами дає змогу повністю контролювати навколишні умови, з огляду на звукову складову; на чашах розташований регулятор рівня гучності, він же слугує для увімкнення/вимкнення пристрою. Щоб увімкнути навушники, регулятор треба повернути до клацання, після можна регулювати гучність — рівень настроюється одночасно для обох чаш. Навушники Howard Leight Impact Sport обладнані системою автоматичного вимкнення, яка дає змогу заощаджувати на споживанні енергії. Навушники автоматично вимикаються після закінчення 4 годин — це дуже корисна функція на випадок, якщо ви забули самі їх вимкнути. Щоб після цього знову активізувати пристрій, вимикайте його вручну — переведіть регулятор гучності назад до клацання, а потім після 3-5 секунд увімкніть їх знову. Один комплект елементів живлення забезпечує роботу навушників упродовж приблизно 350 годин. на одній із чаш навушників є роз'єм для з'єднання із зовнішнім аудіоджерелом — наприклад, mp3-плеєром або звуковим виходом радіостанції. Щоб під'єднати зовнішній аудіоджерело, потрібно використовувати з'єднувальний шнур, який входить до комплекту навушників або іншого з аналогічними роз'ємами. У разі з під'єднаним зовнішнім аудіоджерелом рівень звуку регулюється в самому джерелі — тобто на mp3-програвачі або іншому пристрої. Водночас регулятор гучності навушників не впливає на рівень звуку, який надходить від зовнішнього джерела, — він слугує для контролю рівня звуку довкілля; знімні подушки чаш навушників; відсік для елементів живлення, розміщений із зовнішнього боку Одна з чаш, і закрита кришкою. Щоб встановити або замінити елементи живлення, потрібно зсунути кришку вгору.

Характеристики Активні стрілкові навушники Howard Leight Impact Sport.

NRR (Рейтинг шумозаглушення)22 дБ

Колір Хакі з чорним

Живлення 2 х ААА

Комплектація Навушники Батарейки 2 х AAA Паковання

Країна-виробник товару Китай

Країна реєстрації бренда США

Характеристики

Питание
  • 2 х ААА
Страна регистрации бренда
  • США
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами