Тактичні черевики Gepard Elite 46 (30 см)

Тактичні черевики Gepard Elite 46 (30 см)

Продавець:VS Team Pro

4.1/5  ( 57 оцінок )

4 500

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Двошарова підошва Перший шар: протиковзкий, другий АНТИШОК, в підошву вбудований супінатор. виготовлений із морозостійкої гуми «Non-marking», Другий шар: Виготовлений із піно-поліуретану «Anti-shok» - знижує температурну дію на стопу з боку поверхні ґрунту та створює антишоковий ефект для п'яти та стопи. Мембранна панчоха Мембрана B&G Termo® (аналог GORE-TEX®) З внутрішньої сторони плівка або просочування, що дозволяє ногі дихати, не пропускаючи при цьому вологу, таким чином забезпечується водонепроникність. знімна) не пробивається устілка Антишок з композитного матеріалу, що захищає від порізів і проколів є ортопедичною, антимікробною, «дихаючою», а також гіпоалергенною.

Верхній шар взуття зроблений з міцного матеріалу за технологією Hardshell з водовідштовхувальним просоченням Waterproof Безпосередньо контактуючи із зовнішнім середовищем, він захищає від вітру та дощу.

А також зберігає тепло і сприяє відведенню його випарів, навіть у найекстремальніших умовах.

Це неткана «дихаюча» ворсова тканина з найтонших поліестерових волокон.

Розробники цієї тканини отримали звання лауреатів Нобелівської премії з хімії.

Головні переваги ФЛІСу: Гігроскопічність ― матеріал поглинає водяні пари і виводить їх назовні, створюючи затишний мікроклімат для тіла. Важливо, наприклад, у походах на далекі відстані Володіє теплоізолюючими властивостями навіть у мокрому вигляді. Міцний і зносостійкий.

Головні переваги ФЛІСу в черевиках GP: – Гігроскопічність – матеріал поглинає водяні пари та виводить їх назовні, створюючи затишний мікроклімат для тіла; - Повітропроникність - тканина дозволяє шкірі "дихати" - справа в тому, що волокна тканини оптимально структуровані, завдяки чому у взутті на флісовій підкладці не буває жарко або холодно. Фліс підтримує комфортну для людини температуру; - Швидко сохне - що дуже важливо, наприклад, у походах на далекі відстані; - Має теплоізолюючі властивості навіть у мокрому вигляді; - Міцний та зносостійкий; - Біологічному руйнуванню не схильний; – Гіпоалергенний Фурнітура YKK® – бренд зі світовим ім'ям.

Основні характеристики фурнітури - висока міцність та стійкість до умов експлуатації. YKK – найбільший у світі розробник та виробник блискавок.

В асортименті сучасні технічні рішення в галузі систем фіксації з металу та синтетичних матеріалів.

Всі гачки та люверси металеві та розкриті антикорозійною фарбою.

Характеристики

Розмір
Колір
Матеріал верху
Країна реєстрації бренду
  • Туреччина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами