Ніж Benchmade Pardue Griptilian Black (551BK-S30V)

Оставить отзыв Код:  369235242

Ніж Benchmade Pardue Griptilian Black (551BK-S30V)

Оставить отзыв Код:  369235242

Продавец:SVM

4.8/5  ( 24 оценок )

10 378

Нет в наличии

1

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ніж Benchmade Pardue Griptilian Black (551BK-S30V)

Виготовлений в США, виробник - Benchmade

Ніж Benchmade Pardue Griptilian Black є стильним та надійним аксесуаром для любителів активного відпочинку та професіоналів. Він має чорний колір, який надає йому сучасний вигляд і підходить до будь-якого образу.

Використовуваний матеріал ножа - сталі S30V, яка володіє високою міцністю і забезпечує тривалий термін служби ножа. Призначена для тих, хто цінує якість та надійність своїх інструментів.

Ніж оснащений зручною рукояткою з текстурним покриттям, що забезпечує зручний та надійний захіст в руках. Така рукоятка не ковзається і забезпечує відмінний контроль над ножем під час різання.

Габарити ножа - розмір згорнутого ножа: 9,7 см, розкритого - 17 см, довжина леза - 7,5 см. Такі розміри роблять ніж зручним для носіння в кишеньках або на поясному ремені.

Модель оснащена кліпсою для кріплення на одяг або рюкзак, що дозволяє зручно носити ніж з собою. Крім цього, ніж поставляється з гарантією від виробника на 1 місяць, що свідчить про його високу якість.

Ніж Benchmade Pardue Griptilian Black - це високоякісний і надійний інструмент, який стане незамінним помічником у будь-яких ситуаціях, будь то похід в гори або робота на природі.

Доставка – 2-5 днів.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».