Ніж Benchmade Infidel (3300BK)

Оставить отзыв Код:  369245232

Ніж Benchmade Infidel (3300BK)

Оставить отзыв Код:  369245232

Продавец:SVM

4.8/5  ( 24 оценок )

35 614

Нет в наличии

8

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Опис товару Ніж Benchmade Infidel (3300BK)

Производитель: Benchmade

Страна производства: США

Гарантія: 1 месяц

Ніж Benchmade Infidel (3300BK) - надійний та функціональний ніж, створений американською компанією Benchmade. Висока якість його виготовлення та досконалі характеристики роблять його незамінним помічником у будь-яких ситуаціях.

Ніж ідеально підходить для використання як в повсякденному житті, так і на природі. Виконаний з високоякісної сталі, він має високу міцність та стійкість до корозії.

Конструкція ножа Infidel дозволяє швидко відкривати та закривати його однією рукою. Лезо забезпечує гладке та безперервне різання.

Додатково, ніж оснащений зручною рукояткою, що дає хороший захват навіть при вологих руках. Завдяки цьому, ви зможете використовувати ніж безпечно та з комфортом. Також на рукоятці є спеціальний держатель для носіння ножа на ремені, що робить його зручним для перенесення.

Ніж Benchmade Infidel (3300BK) - ідеальний вибір для людей, які цінують надійність та функціональність. Його якість та дизайн впевнено тримають його в топі найкращих ножів на ринку.

Замовляйте ніж Benchmade Infidel (3300BK) прямо зараз і переконайтесь у його високій якості та функціональності. Доставка здійснюється протягом 2-5 днів.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».