Трипод для стрільби Leofoto LM-324CL

Оставить отзыв

Код:  370947756

Высота
  • 202 см см

Трипод для стрільби Leofoto LM-324CL

Оставить отзыв

Код:  370947756

Продавец:Happy Life

4.8/5  ( 18 оценок )

26 400

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Опис Трипод для стрільби Leofoto LM-324CL

Нова лінійка триподів Summit series Tripods від компанії Leofoto – це сучасна технологія для фотообладнання. Її характерними рисами є: легкість, надійність і простота використання.

Summit series – класичне для свого типу фотообладнання триноги. Вони мають компактний дизайн і легку вагу. Їх просто розкласти та провести необхідний монтаж на кріплення, що зумовлює комфорт роботи з ними.

Особливості: - "Павук" триноги має порожню основу і максимально полегшений і простий у розкладці. Центральна платформа легко демонтується і замінюється на необхідний фотографу модуль. - бічні отвори платформи мають різьблення 3/8, що дозволяє монтувати на них додаткове обладнання. - Напівавтоматичні кутові упори дають можливість контролювати рух "ніг". - Телескопічні ніжки виконані з десятишарового карбону та сегментовані, це означає, що вони не тільки зносостійкі, але й легкі. - Перехідник змінний. - Комплектується чохлом.

Оптичний трипод LM-324CL призначений для встановлення оптики у певній позиції. Має регульовану висоту завдяки трьом телескопічним "ногам", виготовленим із десятишарового карбону. Для жорсткого становлення його на пересіченій місцевості кінці ніг мають спеціальні стопи, які можна викрутити та замінити на шипи для більшої стійкості. При необхідності кожна з секцій може бути легко демонтована буквально о чверть обороту. Так само він монтується на місце.

Підстави "ніг" обладнані напівавтоматичним контролем розвороту, який можна відключати натисканням кнопки біля основи.

Майданчик трипода максимально полегшений і має бічні отвори з різьбленнями для встановлення додаткового обладнання. Затискач осьового елемента виготовляється спеціальним гвинтом для ручного монтажу, що не вимагає використання додаткового інструменту. Також у конструкцію бази входить запобіжний замок у вигляді піна, що жорстко утримує рівень встановленого модуля.

У складеному стані трипод Leofoto LM-324CL досить компактний і не вимагає багато місця для зберігання та перенесення.

Особливості: - кількість секцій – 4. - максимальне навантаження – 25 кг. - Габарити у складеному стані: 67,8 х 32 х 30 см. - Діаметри секцій: 32.5 мм, 28 мм, 25 мм, 22 мм.

Характеристики

Материал
Высота
  • 202 см см
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами