Ніж Firebird FH91-GB

3 відгуки Код:  372041934
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 88

Ніж Firebird FH91-GB

3 відгуки Код:  372041934

Колір: Зелений

Продавець:Happy Day

4.1/5  ( 36 оцінок )

1 888

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Ganzo подарувала ножаманам чимало практичних та дуже доступних за ціною моделей EDC. Однією з них став складний фліппер Firebird FH91 . Всі моделі цієї серії, FH, по праву вважаються виробами високої якості. Достатньо сказати хоча б, що всі ножі FH у своєму складі мають справжню сталь D2 . Працювати дуже просто і легко – ріжучі властивості чудові, заточення тримають довго. Механіка ножів теж не розчаровує, що впевнено повідомляють користувачі. Важлива перевага – компактність моделей цієї лінійки.

Ніж-фліппер FH91 виконаний з надійної сталі марки D2 і має відмінну твердість близько 60 одиниць Роквелла. Тип заточування – прямий. Це ніж кишенькового формату з формою леза drop-point. Клинки різновиду drop-point дуже популярні, їх можна зустріти на моделях ножів. Відмінні риси: лезо нагадує по виду normal blade, проте вістря опущене ближче до центру леза. Лезо демонструє хороші ріжучі та колючі здібності. Універсальність профілю дозволяє застосовувати вироби з клинками такого типу як мисливські та туристичні, господарсько-побутові, тактичні, EDC та інші. Ніж захищений від іржі, розрахований на тривалу експлуатацію.

Є насічки на обусі. Виріб має круглі металеві підшипники. Ергономічна рукоятка з глибокою виїмкою, виглядає досить типово. Комфортно утримувати, ніж не ковзатиме, не зміститься. Щільно лягає в руку, зручність при будь-якому захопленні. Ручка має акуратний зовнішній вигляд, шорстка на дотик. Все завдяки наявності у складі склотекстоліту G10. Даний матеріал являє собою суміш склотканини та епоксидних смол, що забезпечує відповідні властивості: міцність, стійкість до температур, механічних пошкоджень, до зносу. G10 є надійним і практичним компонентом. І тому ніж з рукояттю з такого матеріалу прослужить довго, витримуючи різні зовнішні дії. Це особливо актуально через те, що FH91 позиціонується як ніж туристичний. А значить, він повинен бути пристосований під різні умови експлуатації, часом досить складні.

Модель не підведе власника, і дозволить йому легко виконувати різні операції. Ніж універсальний. А його габарити та вага невеликі. Є кліпса, яка дозволяє зафіксувати ножа на кишені, на поясі, причепити до сумки. Його зручно переносити, і він завжди буде під рукою. Виріб представлений у трьох варіантах забарвлення – у чорному, зеленому та сірому. Акуратний та лаконічний, пристосований для щоденного носіння. Можна також застосовувати не лише у туризмі, активному відпочинку, а й у міських умовах.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 88
Матеріал ручки
  • Скловолокно
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».