Рюкзак тактический военный большой объем 120 литров Кордура Светлый камуфляж

Оставить отзыв Код:  372459981

Рюкзак тактический военный большой объем 120 литров Кордура Светлый камуфляж

Оставить отзыв Код:  372459981

Продавец:MilitRivne

4.6/5  ( 27 оценок )

3 499

2 994

Нет в наличии

8

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Великий тактичний військовий рюкзак, об'єм 120 літрів. Належати до типу рейдових рюкзаків. За рахунок своєї конструкції рівномірно розподіляють навантаження, зокрема застосовуються для транспортування речей, запасів, спорядження. Враховуючи умови в яких використовується даний тип рюкзаків, він зроблений з якісної фурнітури та спеціальної зносостійкої і вологовідштовхуючої тканини Cordura 1200D (для порівняння в туристичних і похідних рюкзаках використовується тканина Cordura60 відповідно рюкзак в 2 рази щільніше і міцніше).

Рюкзак складається з двох відділень ( основне відділення і додаткове відкидне на змійці, яке розтегується окремо при необхідності ),що значно полегшує упаковкуречовою. Має 2 великі кишені з боків, 1 кишеню в клапані та 3 кишені в лицьовій частині рюкзака.

Завдяки безлічі регульованих ременів, рюкзак можна ідеально розташувати на спині і за допомогою додаткових ременів і фіксаторів його зафіксувати на поясі і на грудях. Таким чином, основне навантаження перебуватиме в тазовій області, що розвантажить спину та плечі та додасть додаткового комфорту. Спинка рюкзака має ергономічну форму і дихаючі сітчасті елементи. Також є окремі лямки для фіксації каремату і система MOLLE, до якої можна закріпити додаткові підсумки.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами