Рука пістолетна на AR15 AR10 M4 M16 FAB Defense (0221)

Рука пістолетна на AR15 AR10 M4 M16 FAB Defense (0221)

Продавець:Good Pharma

4.3/5  ( 36 оцінок )

1 570

1 070

Немає в наявності

36

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рукоятка FAB Defense GRADUS - прогумована ергономічна пістолетна рукоятка зі зменшеним кутом для M4, M16, AR-15, SR-25 та AR-10.

У FAB Defense GRADUS FBV об'єднані результати численних запитів користувачів і тепер ця рукоятка відповідає вимогам всіх численних клієнтів і в першу чергу: вона має відносно прямий профіль, що важливо для стрілянини на довгі дистанції. Зменшення кута захвату на 15° ідеально підходить для точного прицільного вогню, що є важливою умовою підвищення майстерності на інтенсивних тренуваннях CQB. Ергономіка та цілеспрямованість захоплення дозволяє зручно вести стрілянину по віддаленим цілям.

Завдяки текстурованій гумовій поверхні рукоять забезпечує комфортність захоплення за будь-яких умов стрілянини. Утримувати ручку зручно навіть без рукавичок, у тому числі і вологими руками. Текстура гуми допускає невелике вдавлювання пальців та характерних виступів долоні, підвищуючи рівень фіксації рукояті. Завдяки таким властивостям вставок відпала необхідність у наявності підпальцевих виїмок, що розширює універсальність захоплення.

в.

Використовується як сет ак 47, сет на ак 47, Приклад на ак-47, Цівка на ак-47, Пістолетна ручка на ак-47, Приклад ак 47, обвіс, обвіс на ак, обвіс ак, тактичний обвіс, ручка перенесення вогню ак, ручка перенесення вогню, ручка магпул, Пістолетна рукоятка Magpul, ручка пістолетна ак, ручка пістолетна fab defense, рукоятка, рукоятка пістолетна, пістолетна рукоятка fab defense, рукоятка пістолетна ар, рукоятка пістолетна м4.

Характеристики

Матеріал
  • Полімер
Додаткові характеристики
  • Пистолетная ручка на AR15 AR10 M4 M16 FAB Defense Ручка пистолетная Пистолетная рукоятка FAB Defense (0221)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами