Тактичний рюкзак M-Tac Large Assault Pack 36 л. - Black

Тактичний рюкзак M-Tac Large Assault Pack 36 л. - Black

Продавець:Racio

4.6/5  ( 45 оцінок )

3 105

2 615

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний рюкзак об'ємом 36 літрів. Він виготовлений із міцного та стійкого до стирання поліестеру. Він добре працюватиме як для туризму та виживання, так і для повсякденного використання.

Рюкзак оснащений двома головними відділеннями, що закриваються на двосторонні блискавки. У передньому відділенні є дві менші кишені на блискавці, які ідеально підходять для зберігання найнеобхідніших аксесуарів. Позаду є кишеня на липучці для гідратора.

Модель оснащена традиційними монтажними стрічками Molle. Крім того, спереду є панель на липучці для кріплення нашивок або емблем Morale Patches.

Підігнати розмір рюкзака під кількість спорядження, що перевозиться в ньому, можна завдяки бічним компресійним ременям , по два з кожного боку. Укорочування лямок дозволяє зробити рюкзак більш плоским, наприклад, коли основне відділення пусте, а менші кишені заповнені. Це забезпечує стійкість рюкзака. Вбудовані компресійні ремені можна використовувати для кріплення додаткового спорядження, наприклад: курток, простирадлом, килимків або спальних мішків.

Стабільному носінню рюкзака сприяють зручні широкі плечові лямки з D-подібними кільцями і регульований поясний ремінь. У верхній частині рюкзака додана транспортувальна ручка, що дозволяє носити рюкзак у руці. Стінка, що безпосередньо примикає до спинки, оброблена м'якою сіткою і обшита поролоном, що забезпечує комфорт при тривалих походах.

Технічні дані

Колір чорний

Об'єм: 36 літрів

Матеріал: 100% поліестер

Розміри: 510×290×280 мм

Вага: 1600 г

Виробник: M-Tac, Україна

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами