Ніж Викидний сріблястий з Рукояткою з палісандра EWPS HU85

Довжина клинка, мм
  • 87
Матеріал клинка

Ніж Викидний сріблястий з Рукояткою з палісандра EWPS HU85

Продавець:StoreLink

4.8/5  ( 66 оцінок )

902

721

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

НІЖ ВИКИДНИЙ EWPS HU85

Модель HU85 є викидною ніж з бічним викидом клинка.

Багато викидухів китайського виробництва є не більш ніж іграшками сумнівної якості. Практична та естетична цінність їх, як правило, вкрай незначна.

Інша річ – HU85 EWPS. Цей ніж успадковує традиційні європейські моделі. Він значний і солідний. Масивна рукоятка з накладками з палісандра. Кинджаловидний меч довжиною 87 мм і товщиною 2,8 мм. Жодних недоречних у серйозному ножі незграбних «кислотних» прикрас.

Стримана впевнена класика. Для HU85 EWPS характерний стиль властивий набагато дорожчим престижним моделям.

Клинок ножа виготовлений із сталі марки 440С. Ця нержавіюча сталь відрізняється відносно високим вмістом вуглецю, що забезпечує її твердість, а значить, механічну міцність клинка та стійкість гостроти ріжучої кромки. При цьому, цей матеріал не надто дорогий, а тому вкрай популярний як основний у ножах та іншому ріжучому інструменті бюджетного класу. Свого часу це була одна з найпопулярніших ножових сталей у світі. Чи не втратила вона своїх якостей і в епоху високотехнологічних сплавів. У будь-якому випадку, в такому «олдскульного» ножа вона більш ніж доречна.

Завдяки фальшлезві клинок має яскраво виражену кинджалоподібну форму. Спуски ножа увігнуті, йдуть від середини клинка. Ніж має явну схильність до колючих дій, хоча завдяки досить довгій прямій ріжучій кромці нарізати їм щось так само цілком можливо.

Механізм викиду клинка – Lever Lock добре відомий та випробуваний часом. Він надійний та простий. Його конструкція не допускає мимовільного спрацьовування у кишені. Ремонт або кастомізація ножа з таким механізмом не складають величезної праці. Мало того, при вилученні пружини ніж не перестає бути функціональним, він просто перетворюється з викидного на звичайну складник.

Підбиваючи підсумки, модель HU85 EWPS можна охарактеризувати як класичний ніж викиду за бюджетною ціною. Купити цей викидний ніж коштує, якщо ваша душа лежить до солідних і значних речей. У цьому випадку він буде вам дуже доречним.

ВИД НОЖА: ВИКИДНИЙ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 205

ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 87

ДОВЖИНА РУКОЯТІ, ММ: 118

ТОВЩИНА ЛЕЗА, ММ: 2.8

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 57-58

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: MIRROR POLISH

МАТЕРІАЛ РУКОЯТКІ: ПАЛІСАНДР

НАЯВНІСТЬ КЛІПСИ: НІ

ТИП ЗАМКУ: PLUNGE LOCK

НАЯВНІСТЬ ЧОХЛА: НІ

МАСА, Г: 155

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.8
Довжина клинка, мм
  • 87
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».