Подарунковий набір Gerber Suspension NXT & Paraframe 31-003871 (1052473)

Оставить отзыв Код:  375505314
Материал клинка

Подарунковий набір Gerber Suspension NXT & Paraframe 31-003871 (1052473)

Оставить отзыв Код:  375505314

Продавец:100GRDN

4.9/5  ( 87 оценок )

2 259

Есть в наличии

1

Гарантия. 5 лет Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Набір двох практичних помічників для подолання всіх перешкод, з якими ви стикаєтеся. Плоскогубці Gerber Suspension-NXT містять 15 незвичайних інструментів, які заховані в міцному корпусі з нержавіючої сталі, а ніж Gerber Mini-Paraframe чудово їх доповнить. Нічого не залишайте на волю випадку та купуйте найкращі інструменти Gerber вже 50 років робить ставку на якість, інновації та надійність. Цей набір є ідеальним поєднанням класичного мультитула Suspension-NXT і ножа Mini Paraframe для повсякденного використання (EDC). Чи проводите ви більшу частину свого часу на відкритому повітрі, у майстерні, на полігоні або десь за межами своєї зони комфорту, вам потрібні практичні та довговічні інструменти, а інструменти Gerber, безумовно, такі. Мультиплоскогубці Gerber Suspension-NXT мають класичну багатофункціональну конструкцію і приховують 15 спеціалізованих інструментів для вирішення практично будь-якої проблеми. Завдяки їхній підвісці ваші руки не хворітимуть при тривалій роботі з ними, а коли ви закінчите, ви зможете закріпити їх кишеньковою кліпсою в будь-якому місці. Гладке лезо має широкий спектр застосування та захищене вбудованим захисним кожухом Frame-Lock.

Характеристики

Материал клинка
Вес, г
  • 186
Гарантия
  • 5 лет
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».