Отзывы покупателей о Рюкзак тактический штурмовой объем 40 лит материал CORDURA® черный

4 отзыва

Код:  375674649

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Сергей Ребенко
    Отзыв от покупателя. Продавец: V-путь

    Відмінний рюкзак та гарний продавець. Швидка відправка. Усе сподобалось

  • Ярослав Дорошенко
    Отзыв от покупателя. Продавец: V-путь

    Дуже якісний рюкзак. Матеріали супер. Продавець,швидко відповів. Доставка зайняла 2 дні,хоча спочатку обговорювали що буде довше. Також в подарунок прислали невеличкий мультитул. Все на висоті!

    Достоинства:
    Ціна,якість. Робота продавця
    Недостатки:
    Немає
  • Віктор Гаркуша
    Отзыв от покупателя. Продавец: V-путь

    Рюкзак просто огонь! Дуже якісний пошив і щільна водонепроникна високоякісна тканина. Всі лямки на своєму місці, всі строчки рівні і без висячих ниток. Лазерна обробка системи ,, Molly "дуже якісна, і виглядає культурніше, має меншу вагу, і міцна. В середині достатньо карманів для всього що потрібно і даже більше.

    Достоинства:
    Місткість, якісна водонепроникна тканина ,,Cordura, практичний зовнішній і внутрішній органайзер, лазерна "Molly",висока якість пошиття. Попередньо, велика подяка виробнику і продавцю за якість виробу
    Недостатки:
    Хотілося більш потужні замки із захистом від дощу і кращою плавністю ходу. Пока це придирки але в процесі використання буде видно, як вони будуть справлятися із своєю роботою.
    • Продавец V-путь

      Спасибо за отзыв. Всех Вам благ

  • Игорь Харлан
    Отзыв от покупателя. Продавец: V-путь

    Купляв як рюкзак для поїздок, мій 17 дюймів ноутбук вмістився навіть в чохлі. На вигляд пошитий надійно, багато зручних кишень. Як на мене дуже вдале відношення функціоналу і якості до ціни. Єдине що хотілося би це більший об'єм основного відділення. Наскільки я зрозумів це повний аналог "Silver Knight 1512 40л" але з матеріалом Cordura, так як різниця в ціні була несуттєва вибрав цю модель. Дякую за подарунок мультітул.

    Достоинства:
    Ціна/якість, якісна тканина з пропиткою, багато кишень
    Недостатки:
    Трохи жорсткувата тканина якщо вдягати на футболку