Рюкзак тактичний штурмовий SILVER KNIGHT 35 л Койот

Оставить отзыв

Код:  375746340

Рюкзак тактичний штурмовий SILVER KNIGHT 35 л Койот

Оставить отзыв

Код:  375746340

Продавец:LHTR

4.5/5  ( 375 оценок )

978

Нет в наличии

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

SILVER KNIGHT - це місткий рейдовий рюкзак із системою molle, який є незамінним аксесуаром для активного відпочинку, військово-спортивних ігор, туристичних походів, включаючи гірські походи та скелелазіння.

Рюкзак має два місткі основні відділення, дві передні кишені на блискавці, сітчасті вставки на спині для вентиляції, поперековий ремінь з карабіном, що швидко розстібається, зручну ручку для перенесення, додаткові ремінці в нижній і верхній частині рюкзака для фіксації намету або каремату.

Підвісна система рюкзака забезпечує його зручну та надійну фіксацію на спині. Грудна стяжка та регульований поясний ремінь допомагають рівномірно розподілити навантаження на плечі та поперекову зону. М'які лямки рюкзака мають анатомічний крій, тому оптимально прилягають до корпусу.

Зручне та надійне кріплення ременів та лямок сприяє надійній фіксації рюкзака на тілі та комфортному його використанню навіть за необхідності переміщення бігом.

Система MOLLE - це метод жорсткого кріплення підсумків, кобур, піхов, а також інших необхідних аксесуарів до рюкзака за допомогою нашитих драбинкою міцних нейлонових строп. З системою MOLLE ви зможете закріплювати підсумки в будь-якому зручному для вас місці. Саме так досягається найвища зручність для користувача. Адже комусь зручно діставати необхідні предмети з грудного підсумка, укріпленого праворуч, а хтось звик користуватися поясним осередком і т.д.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами