Ніж Skif Mouse olive green (IS-001OG)

Матеріал клинка

Ніж Skif Mouse olive green (IS-001OG)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

987

Немає в наявності

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Невеликий ломик, який відмінно коле та ріже, і який завжди можна мати при собі – це складаний ніж Skif Mouse Black. Клинок ножа виготовлений із високохромистої сталі 8Cr14MoV, твердістю загартовування 57-58 HRC, з фінішною постобробкою за піскоструминною технологією Stonewash. Лезо ножа має майже симетричну кинджальну форму із закругленою ріжучою кромкою та гостро заточеною половиною обуха, що поступово сходить до загостреного кінчика. 

Для швидкого відкриття ножа, на верхній частині обуха розташований двосторонній шпенек, що дозволяє однаково легко витягти клинок як правою, так і лівою рукою. Піднятий майданчик з великою насічкою, що не врізається в шкіру, служить впевненим упором великому пальцю при перенесенні зусилля на лезо ножа, особливо ефективна при навантаженні, що коле.

Рукоятка Skif Mouse виконана із міцного синтетичного матеріалу G-10 чорного кольору, посадженого на сталеві лайнери. Надійний механізм, що закриває Liner Lock, прихований між пластинками рукояті, міцно фіксує лезо у відкритому положенні, не допускаючи горизонтальних або вертикальних люфтів. Масивна рукоятка ножа Skif Mouse впевнено відчувається до долоні, завдяки плавним вигинам і шорсткою фактурою зовнішніх накладок. Туга металева кліпса та великий отвір для темляка призначені для комфортного носіння або зберігання ножа у періоди його невикористання.

Складаний ніж - різновид ножа, клинок якого забирається в рукоятку. На сучасних складних ножах часто стоять пристосування для відкривання однією рукою, наприклад, шпенек або отвір. Складні ножі зручні у міських умовах через малі габарити.

Складні ножі - це один з провідних напрямків в промисловості ножів. Вперше з'явившись наприкінці 19 століття, складані ножі змогли набути непідробного інтересу в Україні та в усьому світі. Невеликі габарити, відмінні експлуатаційні характеристики та безпека носіння – основні переваги тактичних, мисливських та туристичних складаних ножів. Зручна конструкція складаних ножів забезпечує неабияку популярність цього виду товару. Їх використовують не тільки для щоденного носіння, але і як помічник під час полювання, походи і т.д.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 57-58 HRC
Тип замка
  • Liner lock
Поверхня клинка
  • Stonewash
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».