Рюкзак тактичний 36 літрів LASER CUT MIL-TEC Flecktarn 14002721

5 відгуків Код:  376153926

Рюкзак тактичний 36 літрів LASER CUT MIL-TEC Flecktarn 14002721

5 відгуків Код:  376153926

Колір: Камуфляж

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

2 390

2 310

Є в наявності

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

До вашої уваги пропонується штурмовий рюкзак від виробника Мілтек (Німеччина). Оригінальна назва виробу: US ASSAULT PACK LG LASER CUT FLECKTARN. Як правило, рюкзак даного типу не застосовується в тривалих польових походах, проте при виконанні тактичних військових завдань терміном близько одного-двох днів або при короткочасних туристичних переходах він допоможе в організації відпочинку та ночівлі просто неба.

-

Характеристика штурмового рюкзака MIL-TEC у кольорі Flecktarn

Місткість: близько 36 літрів.

Важить виріб трохи більше 1.600 г.

Габарити: 28 x 29 x 51 див.

Зовнішня частина та підкладка виготовлені із стовідсоткового поліестерового матеріалу з полівінілхлоридним покриттям, що наділяє армійський рюкзак зносостійкістю та водовідштовхувальними властивостями. М'яке набивання в області спини виконане на основі EVA-піни (550 г/кв. м).

-

Колір тактичного рюкзака Міл-Тек LASER CUT – Flecktarn – часто називають «плямистим камуфляжем». У його основі – поєднання кольорових плям без чітких меж між ними, у результаті виникає ефект «згладжування». Камуфляж флектар розроблявся німецькими фахівцями для застосування в лісистій місцевості помірного поясу.

-

Рюкзак 36 Liter MIL-TEC має розширену комплектацію. Як основні виступають два великі відсіки на блискавці, всередині яких є сіткові кишені. Ці відділи призначені для зберігання та транспортування великого спорядження. На лицьовій стороні тактичного рюкзака розміщено дві кишені: одна з органайзером + додаткове відділення на блискавці. Нижня кишеня буде зручно використовувати, наприклад, під магазини АК, а верхня – для зберігання особливо важливих дрібних предметів (навігатора, фотоапарата, телефону). Зіппер-застібка у кожному відсіку є двосторонньою. Ззаду передбачена містка кишеня-сітка, що закривається на липучку. У ньому можна переносити гідропакет.

-

Тильна частина військового рюкзака LASER CUT є суцільною щільною подушкою з дихаючої мембрани. Вона відрізняється злегка увігнутою формою, що повторює форму спини. Все це суттєво знижує навантаження на хребет і перешкоджає появі болю у спині.

-

Ергономічні форми м'які плечові ремені мають оптимальну ширину – близько 5 см. Їх довжина легко регулюється. На поясі штурмовий рюкзак Міл-Тек (36 л) Флектарн фіксується ременем із застібкою «тризуб», що дозволяє йому щільніше прилягати до тіла. Бічні компресійні ремені сприяють надійній фіксації багажу. З їх допомогою можна закріпити на рюкзаку похідне спорядження, яке не міститься у внутрішніх відділах, - наприклад, спальний мішок або термокилимок. Тактичний рюкзак також оснащений системою кріплення додаткових пристроїв.

Характеристики

Об'єм, л
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Матеріал
  • Поліестер
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 5

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки