Рюкзак тактичний 36 літрів Assault Olive MIL-TEC 14002201

Рюкзак тактичний 36 літрів Assault Olive MIL-TEC 14002201

Продавець:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оцінок )

1 950

1 870

Є в наявності

9

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Вам потрібен місткий рюкзак, який не обмежує рухів при виконанні тактичних завдань? Скористайтеся чудовою пропозицією від магазину військового спорядження та обмундирування Шериф та купіть Assault від Мілтек на 36 л.

1.Детальна інформація про штурмовий рюкзак Assault

Штурмові рюкзаки, в першу чергу, призначені для альпіністів, але оскільки вони багатофункціональні, то придатні для прогулянок як містом, так і за його рисою.

Тактичний рюкзак Assault ідеально підійде для перенесення особистого спорядження в нетривалих бойових походах.

Рюкзак має розміри 51 x 29 x 28 см, об'єм – 36 літрів.

Пошито виріб із водостійкого поліестеру із захисним покриттям із полівінілхлориду (ПВХ). Assault має два великі відділення, які надійно застібаються на двосторонню блискавку. Також відсіки оснащені сітчастими кишенями.

Спереду дві невеликі кишені: верхня для негабаритних речей першої необхідності та нижня для більших предметів. Є можливість розміщення гідросистеми у вбудовану кишеню на липучці.

Ширина плечових лямок – 5 см, регулюються по висоті. Щільна демпферна спинка з сітчастим покриттям не дасть спині спітніти. Поясний ремінь на застібці рівномірно розподіляє вагу важкого рюкзака. Тактичний аксесуар можна зменшити за обсягом за допомогою бічних поясів із фастексами.

Додаткове екіпірування кріпиться на стропи, які розташовані по всьому рюкзаку, включаючи лямки та бічні сторони. Вибрати підсумки можна тут.

На D-подібних кільцях можна повісити ліхтарик або інше спорядження з карабіном. Також для зручного транспортування рюкзака використовується надійна ручка.

2.Поради з укладання речей в рюкзак Assault 36 л

Щоб правильно скласти весь вміст у рюкзак, потрібно точно знати, що вам необхідно для походу.

Простий доступ до потрібних речей забезпечить правильне укладання, при цьому ноша не заважатиме вам під час ходьби. Центр тяжіння має бути ближче до спини.

Бажано помістити все своє спорядження всередину виробу. На бічні стяжки та систему Molle кріпіть лише мінімальну кількість необхідних предметів, наприклад, намет, казанок.

3.Де купити рюкзак MIL-TEC штурмовий Assault Olive за доступною ціною

Рюкзак MIL-TEC штурмового Assault оливкового забарвлення не вимагає особливого догляду, зручний у використанні та буде надійним у будь-якій ситуації. На вул. Артема, 9, м. Дніпропетровськ на вас чекає великий вибір товарів за вигідними цінами. Отримай максимальну користь інтернет магазину sherif.ua та замов товар з доставкою собі та друзям.

Виробник: MIL-TEC

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами