Ніж Cold Steel Double Safe Hunter Camo (CS-23JE)

Ніж Cold Steel Double Safe Hunter Camo (CS-23JE)

Колір: оберіть потрібний варіант

Продавець:Паровозик

4/5  ( 363 оцінок )

2 409

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Новинка від компанії Cold Steel - модель Double Safe Hunter. Можливо, фанати компанії побачать у цьому ножі легкі натяки на всьому відому модель Voyager, але, все-таки це новий ніж з купою змін і нюансів. Повнорозмірний складаний ніж виконаний з сучасних якісних матеріалів, що дозволяє експлуатувати ніж різних умовах. Клинок виготовлений із високовуглецевої сталі 8Cr13MoV, що дозволяє ножу тривалий час зберігати гостроту ріжучої кромки.

Модель має форму clip point із фальш лезом та спусками на 2/3 клинка. На клинку нанесено гравіювання з інформацією про марку сталі та місце виробництва ножа. Ніж відкривається за допомогою традиційного ребристого шпинька. Завдяки досить великому розміру шпенька, його можна намацати навіть у рукавичках. Фінішна обробка клинка - сатин.

Накладки на рукоятку виготовлені із пластику армованого скловолокном - GFN. Такий матеріал має високі показники міцності та зносостійкості, не вицвітає з часом, стійкий до ударних навантажень. Форма рукояті лаконічна, має пару підпальцевих виїмок і дозволяє використовувати кілька хватів під час роботи з ножем. На лівій стороні рукояті розташований повзунок запобіжника, на правій - кліпса. Замість легендарного замку Tri-Ad Lock, новий Cold Steel Double Safe Hunter оснащений звичайним замком Back Lock. Крім цього, додатковий обмежувач, що фіксує коромисло, додає ножу міцності і запобігає випадковому закриванню ножа.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • США
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».