Тепловизионный прицел INFIRAY (iRay) RICO RL42

Оставить отзыв

Код:  377268924

Тепловизионный прицел INFIRAY (iRay) RICO RL42

Оставить отзыв

Код:  377268924

Продавец:Krop Security

4.9/5  ( 135 оценок )

141 898

121 280

Есть в наличии

Гарантия. 24 месяца Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Знайомтеся – абсолютно новий тепловізійний прилад INFIRAY (IRay) Rico RL42


Rico RL42 це новий багатофункціональний тепловізійний прилад з великим функціоналом. може опціонально оснащуватися лазерним далекоміром, знімним акумуляторним блоком. Нова серія тепловізійних ів серії Rico несе в собі безліч цікавих рішень і інновацій, які в сукупності пропонують користувачеві неймовірно деталізоване зображення. За всім цим стоїть новий алгоритм обробки зображення і процесор власної розробки Matrix, за рахунок цих «наворотів» тепловізійний прилад може автоматично проводити оптимізацію зображення в залежності від погодних умов, а також освітлення. Все це зроблено для максимального комфорту спостереження і пошуку об'єктів.

 

Висока якість зображення досягнуто завдяки новому тепловізійного сенсора власної розробки InfiRay на основі VOx оксиду ванадію з кроком пікселя 12 мікронів, в результаті користувач отримує неймовірно чіткі, яскраві і деталізовані теплові зображення.
З новим ом Rico стало як ніколи легко і просто ідентифікувати, розпізнати ціль навіть в самих суворі погодні умови, завдяки напрочуд високій якості зображення і промальовування об'єктів.

 

Новий висококонтрасний екран AMOLED з роздільною здатністю HD забезпечує чітке зображення і яскраві насичені кольори. AMOLED дисплей має чудову якість зображення і гарантує бездоганну роботу у великому діапазоні температур навколишнього середовища. Завод виробник гарантує безвідмовну роботу в діапазоні температур від – 40 градусів до +50 за Цельсієм

 

Зручний і інтуїтивний інтерфейс
Простота експлуатації - це первісна задумка інженерів при створенні нової серії Rico. Повноцінний дизайн іконок, легкий і напівпрозорий фоновий дизайн меню. Внутрішні пункти меню і опції також відображаються на контрастною градиентной зображенні, все це дає можливість швидко підлаштовувати , не випускаючи з уваги свою мету.



Новий режим ultraclear
Режим ultraclear спеціально розроблений для дуже поганої погоди, такий як сильний туман, сніг, дощ. При його активації підвищується чутливість сенсора що в свою чергу дає можливість побачити більше деталей.



Висока ударостійкість калібрів.
Серія тепловізійних ів Rico відрізняється виключно високою ударостійкістю на великих калібрах, до 6000 Дж.



Вбудований відеореєстратор і Wi-Fi
тепловізійний прилад RICO RL42 обладнаний вбудованим відео рекордером, який дозволяє знімати відео і робити фото під час спостереження. Вбудована пам'ять на 16 Гб. дозволяє зберігати близько 20 000 зображень. Файли відео і фото, збережені на пристрої, можна перенести на комп'ютер через кабель, або через Wi-Fi з'єднання на телефон, а також переглянути його. тепловізійний прилад дає можливість одночасно підключати до 4-х користувачів по Wi-Fi з'єднання.

 

Функція «картинка в картинці»
Картинка в картинці підвищує точність, надаючи збільшене в 2 рази зображення області сітки у верхній частині дисплея. Це допомагає збільшити ціль, зберігаючи решту видимого поля зору.


Опціонально підключається лазерний далекомір.

тепловізійний прилад Rico пропонує можливість підключити лазерний далекомір, який може точно виміряти відстань до цілі з точністю±1 метр і максимальною відстанню до 1000 м. Лазерний далекомір пропонує два режими роботи – перший це одноразове вимірювання відстані і другий режим постійного сканування з точністю±1 м на відстані до 1 км. Режим постійного сканування дозволяє стрілку швидко розуміти відстань до цілі тим самим зробити більш точний .

 

Велика дальність виявлення до 2179 метрів

Світлосильній об'єктив в поєднанні з високопродуктивним тепловізійним сенсором професійного рівня з чутливістю NETD 40 мк забезпечує неперевершені раніше можливості виявлення. Стандартний об'єкт висотою 1,8 метра можна виявити на відстані 2179 метрів в повній темряві.

 

 

 

Вбудований акселерометр і цифровий компас

Вбудований акселерометр і цифровий компас допомагає стрілку визначити нахил і кут відхилення бокового завалу , тим самим допомагаючи зробити більш точний .

 

Технічні характеристики

Виробник: IRay
Модель: RICO RL42
Тип сенсора: (VOx) Неохолоджуваний матриця
Роздільна здатність, пксл: 384х288
Частота, Гц: 50
Крок детектора, мкм: 12
Діаметр об'єктива, мм: F42/1.1
Кратність (збільшення): 4-16
Дістаніція виявлення, м: 2179
Віддалення вихідної зіниці, мм: 55
Тип ьної сітки: Різний тип і колір
Корекція діоптрій: -5/+ 5
Тип дисплея AMOLED
Роздільна здатність, пікселів 1024×768
Планка плеча: Weaver
Живлення: 3.7 V/3820 mAh
Час роботи: годин 6
Пам'ять 16 Gb
microUSB Type-C
Фото і відеофіксація Є
Wi-Fi Є
Відеорекордер Є
Компас є
Далекомір лазерний (опція)
Ударна стійкість: 6000 Дж.
Ступінь вологозахисту IP67
Довжина/Габарити: 250×65×58
Вага: 830
Діапазон температур: 40С до +50
Країна виробник: Китай
Гарантія 2 роки

Характеристики

Время автономной работы, ч
Интерфейсы и разъемы
Минимальная дистанция фокусировки, м
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления