Ботинки Lowa Hunter Tibet GTX Superwarm (EU 44.5 / UK 10)

Оставить отзыв

Код:  377556084

Ботинки Lowa Hunter Tibet GTX Superwarm (EU 44.5 / UK 10)

Оставить отзыв

Код:  377556084

Размер: 44.5

Продавец:Freebie

4.9/5  ( 21 оценок )

14 990

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Модель преміум класу від німецького бренду LOWA® для зими та демісезону "Lowa Hunter GTX Extreme".
Оригінал! Виробник Німеччина. Мають шар утеплювача Primaloft® 200g.


Завдяки своїм характеристикам модель черевиків ідеально підходить для полювання на великого звіра (орка ?). При проходженні пересіченої місцевості або лазні по крутих схилах, нозі забезпечена надійна підтримка.

Нубуковой верх товщиною 2.5 мм гарантує відмінну носкість, у верхній частині кісточку захищає м'який валик з матеріалу Air mesh. Там же є перфорація, яка сприяє кращій вентиляції внутрішнього простору. Черевики виготовляються вручну, кожна пара проходить суворий контроль якості.

Високі берці і 2-х зонна система шнурівки "X-LACING" відмінно підтримують гомілковостопний суглоб. На вшитому язичку є додаткова петля для його центрування. Язичок забезпечений амортизуючої накладкою, що зменшує тиск шнурівки на підйом ноги. Підкладка з мембраною GORE-TEX® виготовлена за безшовною технологією. Утеплювач Primaloft® щільністю 200 г/м2 прекрасно зігріває ногу. Хороша вентиляція забезпечується системою Climate Control, яка включає в себе вивідні канали у верхній частині берців і волокнисту структуру горизонтальної орієнтації в устілці. Крім того, устілка забезпечена металізованою фольгою, що не дає холоду проникати до стопи крізь підошву.

Підошва моделі VIbram MultiTrek® має прекрасну зносостійкість. Протектор MULTITRACTION® середньої глибини однаково добре чіпляється як за гладкі поверхні, так і за нерівності грунту.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами