Приціл коліматорний Hawke Vantage 1x30 Weaver. Сітка 3 MOA Dot

Оставить отзыв

Код:  377923818

Приціл коліматорний Hawke Vantage 1x30 Weaver. Сітка 3 MOA Dot

Оставить отзыв

Код:  377923818

Продавец:RIVMIV

5/5  ( 21 оценок )

4 750

Есть в наличии

Гарантия. 6 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Приціли лінійки Hawke Vantage відмінно підійдуть як для пневматичних і малокаліберних гвинтівок, так і для нарізної та гладкоствольної зброї.

Завдяки зручному і продуманому форм-фактору, приціл буде зручний в експлуатації на будь-якій зброї. Приціл оснащений інтегрованим кріпленням для встановлення на базу Weaver / Picatinny.

Завдяки багатошаровому покриттю Multi-Coated (25 шарів) на поверхні лінзи, приціл забезпечує максимально чітке і яскраве зображення. Червона прицільна точка має 11 рівнів яскравості, що дозволить налаштувати приціл під необхідні умови, незалежно від часу доби.

Прицільна мітка має мінімальний діаметр всього 3 МОА, що дозволяє не перекривати ціль навіть під час стрільби на близькі дистанції.

Ціна за клік складає 1 МОА, а барабани введення поправок по вертикалі і горизонталі дозволяють здійснювати регулювання без спеціальних інструментів.

Корпус виготовлений з алюмінієвого сплаву високої якості. Заповнення азотом дозволяє запобігти конденсації, яка може виникнути при перепадах температур.

Для максимально комфортної експлуатації в безхмарну погоду в комплекті йде захисна сотова бленда, яка запобігає потраплянню небажаного світла на лінзу прицілу, тим самим розсіюючи промені сонця і усуваючи відблиски від об'єктива.

Характеристики

Тип прицела
Гарантия
  • 6 месяцев
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами