Приціл Dong In Optical ODL2A

Оставить отзыв

Код:  377923824

Приціл Dong In Optical ODL2A

Оставить отзыв

Код:  377923824

Продавец:RIVMIV

5/5  ( 21 оценок )

86 000

Есть в наличии

2

Гарантия. 6 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Коліматорний приціл ODL2A розроблений для використання військовими підрозділами та правоохоронними органами. Ідеально підходить для ведення бою в міських умовах, приміщеннях, або на ближніх дистанціях.
ODL2A - це приціл відкритого типу, що забезпечує широке поле зору з можливістю прицілювання обома очима. Це дозволяє швидко ідентифікувати цілі, в тому числі рухомі об'єкти.
З-за відсутності відстройки паралаксу, немає необхідності суміщення осі прицілу з лінією прицілювання, положення очей стрілка не має значення. Фокусная дистанція необмежена, що дозволяє використовувати приціл спільно з будь-якими приладами нічного бачення.
11 рівнів яскравості прицільної марки перемикаються за допомогою регулятора (3 рівня для режиму сумісності з ПНВ, 3 рівня в сутінковому режимі, 5 рівнів в режимі денного освітлення).
Приціл комплектується лазерними целеуказателями, з видимим (до 300м) і невидимим (інфрачервоним – до 2000м) лазерами, для денного та нічного використання відповідно.
У комплект поставки включена рукоять перенесення вогню з вбудованим батарейним відсіком, а також інтегрованим блоком управління ЛЦУ.
Приціл і рукоять оснащені швидкознімними кріпленнями під профіль Weaver/Picatinny. Для захисту оптики використовується знімне захисне скло.
Поставляється в протиударному, пило - і водонепроникному кейсі, виготовленому з міцного полімеру, що забезпечує стабільність і цілісність конструкції.

Характеристики

Тип прицела
Гарантия
  • 6 месяцев
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами