Бинт для тампонади Anji Compressed Gauze 4,5" х4,1 yards

1 отзыв

Код:  378177336

Бинт для тампонади Anji Compressed Gauze 4,5" х4,1 yards

1 отзыв

Код:  378177336

Продавец:timonpharm

5/5  ( 18 оценок )

115

Есть в наличии

10

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Бинт призначений для тампонади вогнепальних, колотих, рваних ран, сприяє ефективній зупинці кровотечі за рахунок створення тиску в рані і швидкого формування кров'яного згустку. МСтерильний бинт для тампонади (Compressed Gauze)
Компактний рулон з високоякісної хлопкової марлі, в якому використовується унікальне переплетення, що відмінно впитує вологу. Призначений для зупинки кровотеч і перев'язки ран. Необхідний елемент будь-якої тактичної та цивільної аптечки.

Матеріал: 6-тишарова бавовна
Розміри: 365 x 91 см

Стисла згорнута марля ідеальна для перев'язки ран і перев'язки травм.

Унікальна зморшкувата тканина забезпечує відмінне вбирання рідини

Ультракомпактний розмір, який розширюється, щоб покрити великі площі рани. Використовується в якості захисної марлі для кровоспинних засобів в поєднанні з гнітючою пов'язкою для зупинки кровотечі.

Стисла марля від North American Rescue - це компактний рулон стерильної високоякісної марлі з 100% бавовни з унікальною тканиною, яка відмінно вбирає рідину. Це 6-шарова, 11,5 см x 375 см марля з обробленими краями, щоб зменшити кількість вільних кінців або ворсинок.

Марля призначена для лікування кровотеч, а також для перев'язки ран. Стисла марля NAR відрізняється запатентованим процесом упаковки, який дозволяє максимально стиснути марлю, тим самим зменшуючи обсяг упаковки, що робить її максимально компактною.

Упаковка являє собою міцний і надійний герметичний контейнер з легко надрізами, які відкриваються. Ультракомпактний розмір сховища розширюється після відкриття, щоб покрити великі області рани.

Застосування:

Стисла марля NAR є незамінним предметом для будь-якої аптечки та може використовуватися для зупинки кровотечі разом з компресійною пов'язкою.

Характеристики

Размеры, см
  • 4,5" х4,1 yards
Цвет
  • Белый
Вес, г
  • 20
Габариты упаковки
  • 7,5 см х 5 см х 1,2см
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 1

  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: timonpharm

    Бинт не просочений ліками. Якість добра

    Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Немає