Щока на приклад універсальна

Оставить отзыв

Код:  379966251

Щока на приклад універсальна

Оставить отзыв

Код:  379966251

Продавец:KMB

4.6/5  ( 219 оценок )

428

Нет в наличии

1

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Аксесуар для зброї у вигляді накладка на приклад з панелями для патронташу допомагає збільшити точність при стрільбі. Цей аксесуар легко монтується на приклад зброї та надійно закріплюється за допомогою регульованих ремінців, що забезпечує рівномірне розташування ока стрільця з прицільною сіткою. Це дозволяє досягти більшої точності та ефективності при стрільбі.

Щока на приклад універсальна від Black Braid має колір Olive та виготовлена з міцного матеріалу - оксфорд 1000D. Вона оснащена двома велкро-панелями, на які можна закріпити знімний патронташ, який продається окремо та залежить від калібру та типу патрона.

.

Аксесуар для стрільби з мисливської, спортивної та тактичної зброї - щока патронташ на приклад, що дозволяє підвищити точність та комфорт при стрільбі.

Цей продукт виконаний з якісного та міцного матеріалу, забезпечуючи надійність та довговічність у використанні. щека для приклада універсальна легко кріпиться до прикладу зброї за допомогою спеціальних ремінців. Вона має дві панелі з липучкою для розміщенні сумок закритих або відкритого патронташу з додатковими набоями, що дозволяє швидко дозарядити зброю під час стрілянини. Завдяки цьому, ви зможете швидко та зручно подавати набої без необхідності перерв у стрільбі.

Накладка відрізняється високою функціональністю та ергономічним дизайном, що забезпечує максимальний комфорт під час використання. Вона підходить для різних видів мисливської, спортивної та тактичної зброї, ідеально підійде для досвідчених стрільців та початківців любителів полювання чи спорту. З цим аксесуаром ви зможете підвищити точність стрілянини та отримати задоволення від процесу використання зброї.

Патронташ на приклад зроблений з міцної гуми, яка надійно утримує боєприпаси. Щока на приклад дуже зручна як для правшів, так і для лівшів, тому що кріпиться за допомогою трьох затяжок з липучками, що дозволяє підібрати розмір практично під будь-який приклад.

Ширина щоки може бути регульована за допомогою липучки і змінюється від 4 до 8 см. Основні розміри: довжина 27 см, висота 11 см. Однією з переваг щоки на приклад є те, що обличчя стрільця не притискається до холодного дерева чи пластику, а до якісної поліестерової тканини, що забезпечує більший комфорт та зменшує вібрацію зброї під час стрільби.

Основа щоки містить спінений поліетилен і підкладку з 3D mesh, які гасять вібрації.

Характеристики

Материал
Цвет
  • Оливковый
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами