Підсумок утилітарний "сухарка"

Оставить отзыв Код:  380312787

Підсумок утилітарний "сухарка"

Оставить отзыв Код:  380312787

Продавец:KMB

4.6/5  ( 219 оценок )

598

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Підсумок утилітарний "сухарка" призначений для зберігання та транспортування невеликих побутових речей, продуктів харчування та габаритного спорядження. Його можна прикріпити до будь-якого тактичного спорядження з системою фіксації MOLLE.

Підсумок має простору трапецієвидну форму та складається з одного центрального відсіку для зберігання всіх необхідних речей. Цей відсік зміцнений зсередини міцним шаром підкладкової тканини, яка запобігає деформації та пошкодженню основи при зберіганні великих, важких або грубих предметів.

.

Підсумок утилітарний для речей "Сухарка"  призначений для зберігання та транспортування невеликих побутових речей, продуктів харчування та габаритного спорядження. Його можна прикріпити до будь-якого тактичного спорядження з системою фіксації MOLLE.

Конструкція підсумка "Сухарка": має простору трапецієвидну форму та складається з одного центрального відсіку для зберігання всіх необхідних речей. Цей відсік зміцнений зсередини міцним шаром підкладкової тканини, яка запобігає деформації та пошкодженню основи при зберіганні великих, важких або грубих предметів. Верхівка має клапан із мембраннох тканини з еластичною гумкою та фіксатором, що дозволяє надійно закрити підсумок та зберегти всередині його вміст.

Основний відсік закривається кришкою на два фастекси та має липучку на внутрішній стороні, яка допомагає щільніше закрити підсумок та запобігає випадковому розкриттю кришки.

На зовнішній стороні підсумка передбачені ячейки системи MOLLE для прикріплення додаткового спорядження.

Зовнішній матеріал: високоміцна та зносостійка тканина із поліестеру Oxford  1000D з PU-покриттям, яке робить підсумок водонепроникнним. Зміцнені ремінні стропи.

Фіксація. Підсумок можна прикріпити до будь-якого тактичного спорядження з кріпильними ячейками системи MOLLE за допомогою 2 клипс на задній частині каркаса. На передній стороні та бічних ребрах підсумка розташовані 3 ряди ячеек для прикріплення додаткового тактичного спорядження або малих підсумків.

Розмір підсумка сухарка 30х20х9 см. Загальний об'єм 5.4 л.

Характеристики

Материал
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами