Оптический прицел Discovery Optics HS 4-16x44 SFAI FFP

Оставить отзыв

Код:  381388857

Минимальная кратность, х
  • 4
Максимальная кратность, х
  • 16

Оптический прицел Discovery Optics HS 4-16x44 SFAI FFP

Оставить отзыв

Код:  381388857

Продавец:Best mix.ua

4.6/5  ( 33 оценок )

9 000

Есть в наличии

5

Гарантия. 36 месяцев официальной гарантии от производителя Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Модель HS 4-16x44 SFAI FFP є представником лінійки оптики Discovery Optics з підвищеною стійкістю до віддачі. Заявлене максимальне ударне навантаження - 5000 Дж, що дозволяє використовувати приціл для пневматичних пружинно-поршневих гвинтівок магнум класу та вогнепальної зброї в калібрах .223 Rem, 7,62х51, .308, .338

При погляді на модель відразу впадає у вічі аксесуар тактичного вигляду, який розташований на об'єктиві прицілу. Він не лише додає у зовнішній вигляд прицілу певну особливість та рідкість, а й має функціональне призначення. Цей аксесуар є системою фіксації об'єктива OF (Objective Fixed), яка використовується в прицілах військового класу, на 8 болтах усередині прицілу кріпляться фіксатори лінзопакета. Додатково на аксесуарі розташована планка Picatinny в 3 слоти, на яку можна встановити ліхтарик, цілепоказник або інше обладнання.

Приціл HS 4-16x44 SFAI FFP має вбудований кутомір та горизонтальний майданчик для рівня при встановленні прицілу на зброю.

Фірмове покриття, що просвітлює, лінз FMC (Full Multi-Green Coated), крім великого коефіцієнта світлопропускання (95%) має ще ряд переваг. Вологовідштовхувальні властивості перешкоджають утворенню крапель, антибликуючі функції підвищують скритність, що зміцнює верхнє покриття убереже лінзи від появи подряпин у разі попадання дрібних абразивів. Картинку приціл дає яскраву та чітку, без геометричних аберацій. На прицілі встановлена насадка антивідблиску (бленда-сота).

Прицільна сітка DLT FFP MOA — аналог Mil-Dot, вигравірувана на склі, має дуже тонкі лінії і точку, що окремо стоїть по центру. На всьому діапазоні збільшення сітка не перекриває огляд.

Відбудова паралаксу від 8 ярдів (7,3 метра) до нескінченності дозволяє чітко визначити мету, незалежно від того, наскільки вона близько чи далеко.

Механізм внесення поправок представлений парою барабанчиків із ціною кліка 1/4 MOA. Запас поправок за висотою та горизонтом становить 90 MOA. Кліки – чіткі, добре чутні, люфт барабанчиків відсутній зовсім. Барабанчики мають розвинену агресивну секційну "накатку", тактильно приємну і чіпку на дотик, а значить ви зможете вносити поправки прямо "в поле" навіть у рукавичках. Щоб встановлені поправки не збивались під час транспортування, барабанчики мають фіксацію від провертання.

Корпус прицілу виготовлений із надміцного алюмінієвого сплаву Т6-6061 та повністю герметичний. Оптичні канали заповнені осушеним азотом, що перешкоджає осадженню конденсату на внутрішні поверхні лінз. Зовнішнє матове анодоване покриття високої якості захищає корпус від утворення подряпин та появи сколів під час падіння або необережного поводження.

Відео

Тип: Оптичний приціл

Модель: HS

Діаметр кілець / Посадочне місце: 30 мм

Загальна довжина, мм: 350

Кратність (збільшення): 4 - 16

Діаметр лінзи об'єктиву, мм: 44

Діаметр вихідної зіниці, мм: 10.9 - 3.05

Віддалення вихідної зіниці, мм:105 - 88:

Поле зору, °: 6 - 1.51

Тип прицільної сітки: DLT FFP MOA

Підсвічування прицільної сітки: Немає

Фокальна площина: Перша

Регулювання паралаксу / Фокусування: 8 ярдів (7.31 м) / ∞

Діоптрійна корекція: Є

Ціна поправки (1 кліка) на 100 м: 0.75 см (1/4 МОА)

Діапазон регулювань по висоті: 90 MOA

Діапазон регулювань по горизонту: 90 MOA

Покриття лінз: Багатошарове (Fully Multi-green Coated)

Гарантія, міс: 36

Характеристики

Тип прицела
Минимальная кратность, х
  • 4
Максимальная кратность, х
  • 16
Страна регистрации бренда
  • Китай
Гарантия
  • 36 месяцев официальной гарантии от производителя
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами