Рюкзак для прихованого носіння зброї 5.11 Tactical Select Carry Sling Pack 5.11 Tactical Iron Grey (Сірий) Тактичний

Рюкзак для прихованого носіння зброї 5.11 Tactical Select Carry Sling Pack 5.11 Tactical Iron Grey (Сірий) Тактичний

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 459 оцінок )

8 499

7 499

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей тактичний рюкзак-чохол був спеціально створений для прихованого носіння малогабаритної довгоствольної зброї, такого як MP-5 і АКСУ. Головне відділення має систему швидкого вилучення зброї, в якій знаходяться одноточковий ремінь (дозволить швидко розкласти приклад автомата АКСУ та приготувати його до стрільби, а також дозволить носити автомат у зручному положенні, коли зброю вже вилучено). Система кріплення спорядження MOLLE дозволить вдало та, виходячи з Вашого вибору, приховано розташувати додаткове спорядження (додатковий магазин, ГШЗ, наручники, радіостанцію тощо). Крім того, на внутрішній стороні клапана основного відділення розташована липучка для кріплення ідентифікативних нашивок (СБУ, МІЛІЦІЯ, охорона тощо).
На внутрішній частині основного відділення є кишеня із застібкою "блискавка", яка може бути використана для носіння керамічних та металевих травмопліт до 6-го класу захисту, що перетворює рюкзак на легкий бронежилет із високим класом балістичного захисту. На зовнішній частині клапана також розташована кишеня утилітарного значення. Також сумка має кишеню із сітки для ємності з водою. Плечовий ремінь та внутрішня поверхня мають спеціальні демпферні вставки, а також підкладку з матеріалу сітка, що робить комфортним носіння важкого озброєння, засобів захисту та спеціального спорядження. У комплект рюкзака-чохла також входить сумка для прихованого носіння короткоствольної зброї (пістолет). Сумка може носитися як окремо, так і розташовуватись на плечовій лямці. Таким чином, оперативник або охоронець, який використовує даний чохол-рюкзак, може бути озброєний як пістолетом, так і автоматом. При цьому зброя буде розташована максимально прихована, але може бути вилучена та застосована протягом декількох секунд.
Сумка-рюкзак виконана з високоміцного та зносостійкого 1050D нейлону та має "цивільний вигляд". Дане спорядження випробувано провідними оперативниками США, країн Європи та отримало найвищу оцінку як ідеальне спорядження для роботи під прикриттям.

/>

Характеристики

Колір
Розмір
  • єдиний
Додаткові характеристики
  • 1050D нейлон
Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами