Костюм польовий USMC P1G-Tac Ukrainian Digital Camo (MM-14) XL/Long (Український Камуфляж) Тактичний

Костюм польовий USMC P1G-Tac Ukrainian Digital Camo (MM-14) XL/Long (Український Камуфляж) Тактичний

Розмір: XL

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 453 оцінок )

3 619

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нове покоління польової військової форми. Підходить для військових, спецназу, охорони, полювання, риболовлі, туризму, а також для любителів якісної польової уніформи. Крій костюма довго розроблявся у тому, щоб задовольнити всі очікування військового польового костюма. Зручне розташування кишень, якісні матеріали та фурнітура.

Китель.
Чотири нагрудні кишені. Також на грудях є кишеня для письмового приладдя та кріплення для розпізнавальних знаків на липучці Velcro. На рукавах розташовано по одній подвійній, накладній, об'ємній кишені на застібці-липі (Velcro). Ворот-стійка на застібці-липі (Velcro) перешкоджає попаданню бруду під одяг, а також не допускає натирання шиї бронежилетом або системою розвантаження. На зап'ястях є утяжки в об'ємі на застібках-липах (Velcro).

Брюки.
Брюки мають дві передні і дві задні прорізні кишені, дві об'ємні настегнові кишені на застібках-липах. На поясі розміщено D-подібне кільце для навішування спорядження, карабінів і т.п.
Вище кишені на стегнах розташована додаткова прорізна кишеня. З тильного боку розташована спеціальна ущільнююча вставка. На колінах розташовані відсіки для демпферних захисних вставок (наколінників). Додаткова кишеня на гомілки. Утяжки в обсязі на поясі та в нижній частині брюччин.

Характеристики

Розмір
Додаткові характеристики
  • Ukrainian Camo
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами