Тактическая ручка-стеклобой Tactical Pen grey

Оставить отзыв

Код:  383869986

Тактическая ручка-стеклобой Tactical Pen grey

Оставить отзыв

Код:  383869986

Продавец:Moby

4.9/5  ( 318 оценок )

800

237

Есть в наличии

3

Гарантия. 1 месяц Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Спеціальна ручка зі склобоєм з авіаційного алюмінію. 

Даний вид засобів самооборони призначений як для традиційного письма на папері, так і для самозахисту (самооборони). Подібні гаджети не приваблюють зайвої уваги оточуючих і можуть допомогти при будь-якій небезпечній ситуації. Корпус даної ручки виконаний з міцного алюмінієвого сплаву, що надає йому особливу міцність, яка виллється у високу ефективність в ближньому бою.

У критичній ситуації дана ручка здатна не тільки відлякати нападника, а й врятувати життя або зберегти здоров'я. Корпус даного гаджета виконаний у звичній формі для ручки. На кінці ручки знаходиться стрижень (перо), за допомогою якого можна без проблем писати. Для вилучення стрижня використовується вбудований поворотний механізм. Зворотний бік ручки не тупий, як зазвичай, а конусоподібний (загострений). Середня частина ручки має зубцевату поверхню, що дозволяє дуже зручно тримати ручку будь-яким хватом і не дозволяє їй вислизнути з руки.

Для зручності носіння ручка має стандартний язичок (сталеву кліпсу), що дозволяє закріпити і носити її на кишені сорочки або піджака, ремені і т.д. Маючи при собі такий засіб захисту, ви можете захистити не тільки себе але і своїх близьких. Завдяки конструкції удари можна наносити як однією, так і іншою стороною ручки, при цьому хват може бути який завгодно максимально зручний для вас.

Варто розуміти, що сама по собі, лежачи у вас в кишені або сумочці, ручка ні від чого вас не захистить. Дана ручка, як і будь-який засіб самооборони, вимагає його застосування, а для цього необхідно розуміти, як правильно поводитися з тим або іншим засобом самооборони. Для ознайомлення зі способами захисту подібними приладами слід самостійно пошукати інформацію в Інтернеті. 

Особливості

- Ручка виконана з міцного матеріалу.

- Дозволяє писати і має склобій.

- Може допомогти в екстрених випадках.

Характеристики

- Тип: тактична ручка для самооборони.

- Матеріал: алюміній.

- Довжина: приблизно 15.4 см.

- Діаметр: 1.4 см.

- Колір grey

- Вага: 50 грам.

Характеристики

Цвет
Количество в упаковке, шт
  • 1
Гарантия
  • 1 месяц
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами