Військова форма Tactic CORD, тактичний костюм (убакс з налокітниками + штани з наколінниками), мультикам 54

Оставить отзыв

Код:  384637623

Військова форма Tactic CORD, тактичний костюм (убакс з налокітниками + штани з наколінниками), мультикам 54

Оставить отзыв

Код:  384637623

Продавец:clickstore

4.8/5  ( 36 оценок )

3 504

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Військова форма Tactic CORD, тактичний костюм (убакс з налокітниками + штани з наколінниками) мультикам

Опис верху Убакс (бойова сорочка):

- Основа Хакі, тканина Coolpass технологічний синтетичний матеріал, спеціально розроблений для тактичного одягу у літню пору року. Відмінно продувається і відводить вологу, структурою схожий на дрібну сітку. Має тривалий термін служби у екстремальних умовах. Склад 100% поліестер, щільність 160 гр/м2.

- Рукави мультикам із захистом ліктьового суглоба, що дозволить з більшим комфортом виконувати тактичні завдання. Склад 65% бавовни/35% поліестер, щільність 220 гр/м2, тип тканини комбінованого переплетіння, у структурі якого використана зміцнена армована нитка у випадку пошкодження запобігає подальшому розриву тканини, не парить, має високу повітропроникність, не горить, не плавиться, так як у складі багато бавовни.

- На Убаксі 2 кишені на рукавах, липучки для шевронів, високий комір, широке регулювання ширини рукавів на липучках, застібка на блискавці, посилені лікті.

Опис тактичних штанів CORD (брюк):

Даний вид тактичних брюк розроблений для забезпечення максимальної рухливості, комфорту та захисту колінного суглоба. Штани мають широкий діапазон регулювань як по обхвату талії, так і по довжині. Захист суглоба зручно регулюється шок-кордовим шнуром через фронтальні кишені, це зроблено для того, щоб точно підібрати висоту наколінника під користувача.

Тканина Ріп-стоп. Склад 65% бавовни/35% поліестер, щільність 220 гр/м2, тип тканини комбінованого переплетіння, у структурі якого використана зміцнена армована нитка у випадку пошкодження запобігає подальшому розриву тканини, не парить, має високу повітропроникність, не горить, не плавиться, так як у складі багато бавовни.

- Штани з центральною потайною застібкою на блискавку та гудзики. Є дві врізних кишені, дві задні кишені, дві глибокі стегнові з боків та дві фронтальні кишені. Ширинка виготовлена ​​із якісної блискавки. Цей модельний ряд має 7 широких поясних лямок, які можна носити з ременем завширшки близько 5 сантиметрів. Гудзики тактичних штанів встановлені на стійці з міцної та надійної тесьми. На поясі встановлено регулювання об'єму на резинках. На задніх частинах штанин у районі колінного суглоба є стяжки на липучках, нижня частина також на липучках.

Виробництво України. Бренд Tactic.

Характеристики

Размер
Материал (состав)
  • 65% бавовна, 35% поліестер
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами