Фотопастка ​WOSODA

Оставить отзыв

Код:  388244559

Фотопастка ​WOSODA

Оставить отзыв

Код:  388244559

Продавец:ТехноБайт

3.6/5  ( 21 оценок )

4 500

Есть в наличии

4

Гарантия. 3 месяца Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

WOSODA Trail Camera Wi-Fi 30MP 4K Ігрова камера з ширококутним рухом 120 °, мисливська камера з активованим рухом нічного бачення Водонепроникна IP66 для полювання на диких оленів (камуфляж) (камуфляж-новий)

З'єднання Bluetooth WiFi: камера WOSODA Trail оснащена технологією Wi-Fi і Bluetooth з наднизьким енергоспоживанням і постачається з безкоштовним і простим у використанні застосунком (Wo Trail Cam), що дає змогу вам легко керувати своїми камерами. Все, що вам потрібно зробити, це залишатися в зоні дії сигналу Wi-Fi.
4K-відео і 30-мегапіксельна фотографія: ігрова камера WOSODA Wi-Fi знімає кришталево чисті, ідеальні 30-мегапіксельні зображення і 4K-відео. 2,0-дюймовий кольоровий РК-екран дозволяє вам знати, що камера сліду спрямована саме туди, куди ви хочете!
Ширококутний об'єктив 120 °: мисливська камера для розвідки має 3 PIR, оснащена оптичним об'єктивом преміум-класу з широким кутом огляду 120 ° і ультрасучасним датчиком зображення, який дає змогу отримати чудовий ширший огляд.
Простота в експлуатації: екран зі зручною навігацією за параметрами режиму зображення, якістю фото, тривалістю відео, налаштуваннями інтервалу PIR спрощує налаштування параметрів розвідки. Зверніть увагу: коди Wi-Fi обмежені 8 цифрами.
Додаткові можливості: 3 режими зйомки (фото, відео, фото+відео), мітка часу, годинник роботи, інтервальна зйомка, циклічний запис, клас P66, пило-та водонепроникність, може нормально працювати на вітрі та в дощ. Ця камера дикої природи - чудовий вибір подарунка для вашої родини та друзів!

Характеристики

Передача данных
Угол обзора, °
Водонепроницаемость
Гарантия
  • 3 месяца
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами