Тепловізійний монокуляр AGM Asp-Micro TM160 Тепловізор 250м

Тепловізійний монокуляр AGM Asp-Micro TM160 Тепловізор 250м

Продавець:Statok

4.9/5  ( 81 оцінок )

20 350

19 600

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Портативний монокуляр Asp-Micro – це невеликий та компактний, але при цьому вкрай корисний пристрій AGM, обладнаний тепловізором. Воно визначає відстань, знаходить теплі об'єкти, вловлює сигнали Wi-Fi, і не лише. 

В основному, монокуляри типу TM160 застосовуються поліцією та рятувальними службами. Вони ідеально підходять для патрулювання, у якому можна виявити порушників.

Також за допомогою подібної техніки шукають людей для їхнього порятунку. Крім екстреної та правоохоронної діяльності, Asp-Micro купуються для полювання чи походів. 

Особливості тепловізійного монокуляра AGM Asp-Micro TM160

Це модель компактних розмірів, в якій розташований інфрачервоний сенсор з роздільною здатністю 160х120 пікселів. Також передбачено дисплей з технологією LCOS та роздільною здатністю 720х540, за допомогою якого у користувача буде можливість з комфортом переглядати весь отриманий матеріал.

Обладнання має можливість відстежувати цілі, має функцію спостереження, вимірювання відстані та низку додаткових функцій, що суттєво розширює можливості обладнання. Завдяки точному тепловому сповіщувачу можна вести спостереження навіть у повній темряві. Працює зі швидкістю 25 кадрів за секунду, чого цілком достатньо більшості цілей – запис буде плавним без переривань і ривків.

Встановлено об'єктив з германію F 6,2/1.1, який має досить широкий кут огляду, але без можливості збільшення. Високоякісний матеріал об'єктива не створюватиме перешкоди під час проходження сигналу за об'єктами спостереження. Об'єктив можна буде захистити за допомогою спеціальної кришки, яка постачається в комплекті.

Максимальна відстань роботи обладнання – 250 метрів, а якщо йдеться про габаритні об'єкти, то відстань може бути й 599 метрів.

Залежно від своїх цілей, ви можете змінювати колірну палітру, ідеально адаптуючи під умови експлуатації.

У конструкції передбачено стадіометричний далекомір, за допомогою якого можна буде визначити точну відстань до мети. Є функція відстеження гарячої точки, що тільки позитивно позначиться на ефективності роботи обладнання.

Передбачено бездротовий модуль Wi - Fi , завдяки якому користувач може стежити за тим, що відбувається у віддаленому режимі, а також за допомогою спеціальної програми проводити тонке налаштування.

Монокуляр має 8ГБ вбудованої пам'яті. Ви можете зберігати файли, переглядати їх з телефону та копіювати їх з пам'яті тепловізора на інші пристрої за допомогою модуля Wi-Fi та спеціальної програми. Усі механізми тепловізора AGM Asp - Micro TM 160 надійно захищений від зовнішніх факторів. Індекс захисту складає IP67, тому буде надійно захищений від ударів, дощу, пилу та інших факторів, тому ви гарантовано знайдете відповідне рішення.

Живлення тепловізора здійснюється за допомогою літій-іонного акумулятора з підвищеною місткістю, тому обладнання може працювати до 10 годин без підзарядки. Час роботи може коригуватися в залежності від вибраного режиму.

Характеристики

Живлення
Діяльність ідентифікації, м
Інтерфейси та роз'єми
Матриця
  • VOx неохолоджуваної решітки фокальної площини
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення