Тактичні берці взуття LOWA розмір 44 колір Койот забезпечують оптимальне розташування стопи всередині розмір 44,5

Тактичні берці взуття LOWA розмір 44 колір Койот забезпечують оптимальне розташування стопи всередині розмір 44,5

Продавець:Berry

4.7/5  ( 30 оцінок )

13 899

8 985

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні туфлі LOWA ZEPHYR MID TF DÉSERT

Черевики LOWA ZEPHYR GTX Coyote призначені для використання на пересіченій місцевості середньої складності. Відмінно підходять для військових, працівників внутрішніх служб, МНС та інше. Верх моделі виготовлений з натуральної шкіри у вигляді замші, і тому взуття характеризується легкою вагою та чудовими характеристиками міцності. Застосування в процесі виробництва особливої ​​технології Gore-Tex сприяє тому, що черевики передбачають мінімум навантаження на стопу при ходьбі та бігу, а також забезпечують оптимальне розташування стопи всередині.

Підошва Lowa "Cross" виконана із поєднання поліуретану та гуми з глибокими протекторами. Тому черевики LOWA ZEPHYR GTX Coyote не ковзають по поверхні та забезпечують стабільність положення ніг. Тришарова устілка знімного типу із системою Сlimate Сontrol дає можливість утримувати ноги в сухості, оскільки вона відповідає за оперативне відведення зайвої вологи та гарантує оптимальний мікроклімат для шкіри стоп. Шнурівка із петлями-гачками забезпечує надійну фіксацію взуття на ногах.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами