Кріплення адаптер для активних навушників "Чебурашка"

Оставить отзыв Код:  388400391

Кріплення адаптер для активних навушників "Чебурашка"

Оставить отзыв Код:  388400391

Продавец:TeamArmor

4.8/5  ( 30 оценок )

1 100

Нет в наличии

2

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Це універсальний адаптер нового покоління для активних навушників (в народі його називають "Чебурашка" ), він дозволяє не лише зручно встановити навушники на шолом, а й відрегулювати навушники по висоті та підтримує обертання на 360 градусів для кращого налаштування та зручності, також дозволяє дуже індивідуально налаштувати чашки навушників завдяки шаровому кріпленню фіксатора чашки.

Матеріал: ударостійкий пластик, сталь.

Колір: Олива

В комплекті два кріплення (праве та ліве).

Сумісний як з рейковою системою типу ARC, так і M-LOK у моделях Team Wendy.

Дозволяє монтувати активні навушники Earmor M31/M32/M31H/M32H, 3M Peltor Comtac, Howard Leight Impact Sport та Walker`s Razor Slim

Кріплення сумісне з шоломами FAST, TOR-D, ARCH та інші., які мають тип рейок ARC або Wendy M-LOK.

Цей адаптер був створений, відтворюючи знамениту модель від бренду OPS-Core, він володіє високою функціональністю та надійністю, що робить його одним з найкращих у своєму роді з точки зору зручності використання та можливості індивідуального налаштування.

У наборі міститься шестигранник, хрестова викрутка, гвинти та болти для кріплення чашок до направляючої, а також перехідники для встановлення на рейки системи M-LOK. Для закріплення адаптера до навушників з використанням перехідників та кріплень потрібно використовувати один довгий болт та одну гайку з кожної сторони навушників. Решта перехідників призначені для кріплення адаптера до рейок M-LOK.

Застосування цього кріплення на навушники Earmor M31/M32/M31H/M32H виконується ідеально, без будь-яких проблем, забезпечуючи потрібну фіксацію.

У випадку навушників Howard Leight Impact Sport, кріплення здійснюється, але дугоподібна частина кріплення не повністю прилягає до чаші навушників через свою хвилясту форму.

У випадку навушників Walker's Razor Slim кріплення здійснюється і прилягає так само, як на моделі Impact Sport. Для встановлення потрібно прикласти достатнє зусилля, щоб притиснути пластикову частину кріплення до чаші навушників та вставити довгий стопорний болт для фіксації. Якщо це не вдається зробити, можна випрямити або зрізати виступаючу частину кріплення на боках навушників на 1-2 мм, щоб забезпечити можливість вставити болт для фіксації. Крім того, частина кріплення може перекривати решітку динаміка або мікрофона (див. фото). Тобто, встановлення кріплення на модель Walker's Razor Slim можливе, але вам доведеться прийняти зазначені недоліки.

*Навушники, шолом та рейки не входять в комплектацію, на фото вони використовуються лише для фізичної демонстрації кріплення.

Характеристики

Комплектация
  • В компВ комплекті два кріплення (праве та ліве).лекті два кріплення (праве та ліве).
Дополнительные характеристики
  • Пластик,Металл
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами