Активні навушники Earmor M31H. Олива

Оставить отзыв Код:  388400394

Активні навушники Earmor M31H. Олива

Оставить отзыв Код:  388400394

Продавец:TeamArmor

4.8/5  ( 30 оценок )

4 300

Нет в наличии

1

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Це професійні військові активні навушники, створені на базі M31 і постачаються з адаптером кріплення на рейку для шоломів FAST. Він може приглушати гучні звуки і підсилювати звуки навколишнього середовища, допомогають вам зосередитися на завданні та стрільбі, а також забезпечує захист слуху під час пострілів зі зброї.

Особливості:

Ергономічні чашки забезпечують надзвичайно зручне носіння та ущільнення. Легко монтується на ваш шолом за допомогою спеціальних кріплень, що дозволяє вам швидко та легко встановлювати, знімати їх за потреби та переставляти в похідне положення. Міститять два звукозахисних модулі з електронним шумозаглушенням, які можна налаштувати на відповідний рівень шуму в вашому середовищі. Це дозволяє вам чітко чути звуки навколишнього середовища та комунікувати зі своїми товаришами під час виконання різних завдань. Вбудований мікрофон дозволяє вам легко спілкуватися з іншими людьми в реальному часі. Функція підсилення голосу (VOX), яка автоматично вмикає мікрофон, коли ви починаєте говорити, що дозволяє уникнути необхідності натискати кнопку. Має надійну конструкцію та дуже легку вагу, що робить його зручним для довготривалого носіння. Живлення від 2хААА алкалінових батарей забезпечить до 350 годин постійної роботи. (*батарейки не йдуть в комплекті) Просте керування трьома кнопками (вмк./вимк. , тихіше, гучніше) Водонепроникні відповідно до стандарту IPX-5 (та частковий захист від пилу). Захист від поту за допомогою технології NANO.

Випробувано та схвалено відповідно до стандартів CE/RoSH/ANSI S3.19-1974/EN352-1:2002/EN352-4:2001/A1:2005/EN352-5:2002/A1:2005/EN352-6:2002/FCC

Активні навушники Earmor M31H - це вибір справжніх професіоналів, що цінують якість, зручність та надійність, вони забезпечать вам надійний захист вашого слуху у будь яких умовах.

Характеристики

Уровень шумоподавления (SNR), дБ
  • 82
Питание
  • 2 х ААА
Дополнительные характеристики
  • Металл
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами