Кросівки тактичні Вікінг демісезонні чорні No Brand 43 1731222430

Оставить отзыв Код:  388773639

Кросівки тактичні Вікінг демісезонні чорні No Brand 43 1731222430

Оставить отзыв Код:  388773639

Продавец:Gladiator

5/5  ( 339 оценок )

3 299

Есть в наличии

1

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Кросівки тактичні Viking демісезонні чорні 

Демісезонні тактичні кросівки Вікінг виготовлені відповідно до всіх сучасних європейських стандартів. Взуття виконане з якісної шкіри, що забезпечує високу гідроізоляцію та захист від механічних та погодних впливів. Вставки з повністю непромокної та міцної Американської кордури забезпечують додатковий захист. Внутрішня обробка виконана з мембрани, яка допомагає відводити зайву вологу на поверхню кросівок, забезпечуючи сухість ніг.

Підошва одношарова, полегшена, виконана з міцної та зносостійкої гуми, що робить кросівки універсальними та відповідними для служби, риболовлі, полювання, походів та повсякденного носіння. Кріплення підошви виконано методом гарячого пресування з використанням високоякісного італійського клею, що забезпечує додатковий захист від потрапляння вологи.

Шнурування виконане на металевих кільцях з антикорозійним покриттям. Носок зміцнений міцною гумою, що забезпечує захист від пошкоджень, таких як удари та подряпини.

Для визначення свого розміру взуття, рекомендується виміряти довжину стопи в кінці дня, коли ноги найбільше набряклі. Станьте на аркуш паперу та обведіть ногу олівцем. Для визначення розміру зимового взуття, необхідно надіти панчохи.

Залиште коментар зі згадкою вашого розміру, щоб замовити відповідний розмір кросівок. Наші демісезонні тактичні кросівки Вікінг - ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, якість та надійність в взутті.

 

Характеристики

Цвет
Размер
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами