Берці зимові Нато натуральний мех No Brand 43 1731215116

Берці зимові Нато натуральний мех No Brand 43 1731215116

Продавець:Gladiator

5/5  ( 315 оцінок )

2 949

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Берці зимові Нато натуральний мех

Ми пропонуємо берці НАТО з покращеними характеристиками, які забезпечують високу зносостійкість, стійкість до ковзання та самоочищувальний профіль ходової поверхні завдяки антистатичній, олійно- та бензостійкій гумовій підошві, прошитій та проклеєній відповідно до вимог НАТО. Берці також мають зручну анатомічну форму колодки з високим підйомом, напівзакритий клапан, що захищає ногу від пилу, бруду та вологи, а також шнурівку на металевих кільцях з антикорозійним покриттям.

Як утеплювач використано натуральний мех - цигейка, що забезпечує тепло та комфорт навіть у найсуворіші морози. Берці НАТО ідеально підходять не лише як військове взуття, але і для повсякденного носіння, туристичних виїздів, полювання, риболовлі, зайняти екстремальними видами спорту та інших активностей.

Щоб вибрати відповідний розмір, рекомендується виміряти стопу наприкінці дня, коли вона найбільш розпухла. Варто стати на листок паперу та обвести ногу олівцем. Для визначення розміру зимової взуття необхідно вимірювати стопу в носках. Після цього ви можете вказати свій розмір у коментарях.

Ми гарантуємо, що берці НАТО зможуть задовольнити всі ваші потреби у комфорті, надійності та безпеці, а також витримати будь-які умови експлуатації.

Характеристики

Сезон
Розмір
Колір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами