Черевики тактичні Single Swords на мембрані GoreTex койот 44 1731189530

Оставить отзыв

Код:  388774794

Черевики тактичні Single Swords на мембрані GoreTex койот 44 1731189530

Оставить отзыв

Код:  388774794

Продавец:Gladiator

5/5  ( 285 оценок )

4 619

3 233

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Берці черевики тактичні Single Swords на мембрані GoreTex аналог LOWA

Чоботи-берці виготовлені з високоякісних матеріалів, включаючи натуральну шкіру та матеріали європейської якості. Вони ідеально підходять для використання як у міських умовах, так і в більш складних польових та бойових умовах. Чоботи чудово підійдуть для трекінгу, польового використання, а також для військових та силових структур.

Основний матеріал, що використовується при виробництві чобіт-берців - натуральна шкіра та замша товщиною 1,6 мм. Вага однієї пари складає 1200 грамів. Чоботи оснащені захисними елементами з термопластика, а вставка в носку захищає пальці від фронтальних ударів та падіння важких предметів зверху, а вставка в області п'ятки забезпечує додаткову жорсткість та фіксацію стопи. Матеріалом верхніх вставок є текстильний сумішевий матеріал, що включає взуттєвий джинс, вироблений в Туреччині. Внутрішня підкладка складається з двошарового сітчастого матеріалу, обробленого антибактеріальною пропиткою, також виробленого в Туреччині.

Підошва берців виконана з гуми, яка є термостійкою (не дубіє) і стійкою до грубих умов. Протектор підошви має високий коефіцієнт зчеплення з поверхнею. Кріплення підошви здійснюється вакуумно-термічним методом, додатково прошивається, що унеможливлює її відшарування при високих навантаженнях. Супінатор черевиків призначений для зменшення навантаження на слід стопи і забезпечує більш високу стійкість підошви. Черевики підходять для використання в літній та півсезонний періоди, і рекомендується використовувати їх в температурному діапазоні від +32 до -5 градусів.

Берці вже зарекомендували себе як надійні та зносостійкі черевики в реальних польових та бойових умовах.

Характеристики

Размер
Сезон
Мембрана
Материал верха
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами